2777
2789
عنوان

کیا موافقن ؟

97 بازدید | 13 پست

با این جمله👇

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی موافقم

از روی تجربه شخصیت میگی یا امیدواری به اینده؟؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
موافق نیستم😢😂

چرا؟؟ یعنی الکیه

ب نظرم اگ آدم هر چی ک خدا گفته و ب نفع خودش هست با معرفت و عاشقانه عمل کنه و حسن ظن ب خدا داشته باشه همیشه همونی ک میخواد میشه . 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
موافقم

از روی تجربه خودت میگی ؟

ب نظرم اگ آدم هر چی ک خدا گفته و ب نفع خودش هست با معرفت و عاشقانه عمل کنه و حسن ظن ب خدا داشته باشه ...

درسته😄 ولی گاهی اوقات خلاف حرف خدا عمل میکنی ... اشتباهی میکنی دیگه ...

از روی تجربه خودت میگی ؟

بله،یادمه در دوره هایی از زمان عاشق میشدم و از خدا میخواستم با اون شخص ازدواج کنم و خیلی خوشبخت بشم،بعد که جور نمی شد خیلی خوشحال میشدم چون خوشبختیم با طرف نبوده،خوشبخت خواهم شد ولی شاید نه با اون کسی که خودم میخوام و به نوعی دیگه،،،

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
چرا؟؟ یعنی الکیه

برام پیش نیمده .تا حالا برا هرچی تلاش کردم بدست نیووردم .حتی بعدا.خیلی داستان زندگیم طولانیه ولی خیلی جاها دست رو زانوهام زدم و یا علی گفتم تا بلند بشم ولی متاسفانه پیش نیمده.به نظرم هر چیزی باید تو زمان خودش اتفاق بیوفته دیگه بعدا فایده نداره

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
درسته😄 ولی گاهی اوقات خلاف حرف خدا عمل میکنی ... اشتباهی میکنی دیگه ...

توبه هست الحمدلله . من کلا حسن ظن دارم ب خدا ولی هستن اطرافم ک همیشه ی خدا سوء ظن دارن همیشه هم کاراشون برعکس میشه 😀

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
توبه هست الحمدلله . من کلا حسن ظن دارم ب خدا ولی هستن اطرافم ک همیشه ی خدا سوء ظن دارن همیشه هم کارا ...

چه جوری میتونیم دیدمونو به خدا مثبت کنیم وقتی میبینیم ارزو هامون براورده نمیشن یا کلا بد میاریم ... اینو مثلا میگما من هنوز هر چی بد اوردم رو تقصیر خودم میدونم و از خدا طلبی ندارم ولی در کل وقتی یکی زندگیش داغونه چه جوری به خدا حسن ظن پیدا کنه ؟؟

چه جوری میتونیم دیدمونو به خدا مثبت کنیم وقتی میبینیم ارزو هامون براورده نمیشن یا کلا بد میاریم ... ...

این داغونی از ی جایی میاد آبجی جونم ، از ی گناه توبه نکرده از ی تصمیمات اشتباه از یه حلال نخوردنی و مراقب نبودنی .... ک منجر ب زندگی داغون اکنونی میشه.ذهن خیلی در اسلام مهمه ، تا جایی ک در قرآن بهش اشاره شده چون عرصه ی ذهن بسیار مهمه ، گناه نابخشودنی هم در همین عرصه ست ک سوء ظن ب خداست .

توی همه اتفاقات و مسائل باید ایمان داشت ک هرگز خدا بهم ضرر نمیزنه چون خیلی دوستم داره و بهترین ها رو برام میخواد اگ فلان آرزوم نشد حتما ب صلاحم نبود و یا شرایطش جور نبوده آخ جوووووونمی ک خدا چه بالاتری میخواد بهم بده.بد آوردن هم باز ب ذهن مربوطه ، من میخوام فلان کار رو انجام بدم هی ته ذهنم میگم نمیشه ، اگ نشه ... این تلقین بده و سوء ظنه ، من میگم بسم الله توی کارمم یاد خدام ازش کمک میخوام و میرم جلو ، حتما بهترینش اتفاق می افته حتی اگ باب میل اکنون من نباشه.

آرزو ها هر چ کمتر بهتر ، هر چی لازم باشه خدا میده ، سلامتی و نعمت های ما آرزوی خیلی هاست