2777
2789
عنوان

عوارض ختنه

12628 بازدید | 100 پست

سلام پسرم چهار سالشه یک ماهه ختنش کردم تازه با کلی استرس ک تو روحیش تاثیر بدنزاره 

پیش دکتر کلیه تو بیمارستان خصوصی 

فردای عمل متوجه شدم ک ادرارش باریک شده و گاها دوشاخه میشه ب اطرافیان گفتم گفتن طبیعیه درست میشه ولی تا الان اتفاقی نیفتاد 

کسی با همچین مشکلی درگیر بود؟؟؟؟ 

تو نت خوندم عوارض ختنست ک شریان خونی وقتی قطع میشه

کسی عملش رو انجام داده ب چ صورتیه سخته بچه اذیت میشه خیلی خیلی ناراحتم نگران پسرمم ک خیلی ب جا خصوصیش حساسه وای باز چطور میخواد با این موضوع کنار بیاد خواهشا تجربه هاتونو بگید

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

منم تو شهر غریبم جنوب بندر عباس ساکن هستم اگر اینجا جراح کودک کلیه مجرای ادراری  میشناسید معرفی کنید

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نوزادی مشکلی پیش اومد نشد بعدم بزرگتر شد متوجه میشد دبگ گفتبم بزار یکم بزرگتر شه و البته بیشتر نگرانی خودم

اینقدر زود عوارض نشون نمیده.تنگی مجرای ادرار میاره اونم خیلی کوچیک باشه ختنش کنی.مقلا یه ماه،اونم تو ...

داداش منو روز اول ختنه کردن اونم سی سال پیش هیچ مشکلی هم پیش نیومده. 

چون درست ختنه شده. 

اگه حساسی پس چرا چهار سال  صبر کردی

نوزادی خیلی گفتم همسرم موافق نبود متاسفانه