2777
2789
عنوان

دخترم

248 بازدید | 22 پست

اصلا سابقه نداشته بعد پوشک گرفتن یبارم جیش نکرده خونه

دیشب سر شب خابید الان دیدم تشک و بالشش خیسه

چیکار کنم چجوری تشک به اون بزرگی رو بشورم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

وایئیی منم تشکم و پسرم نجس  کرد.پشم هاش و درآوردم و شستم.خشک شد .دادم تشک دوز دوخت.ولی واقعا سخت بود.پشیمون شدم اینکار و کردم.نمیشه همون قسمتهایی که نجس شده رو با آب بشوری خوب فشار بدی آبش خارج بشه

یک صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمامیشه بگین چجوری ازپوشک گرقتین وچندماه طول کشید😩😩😩من شروع کردم ولی بیشتروقتاروفرش میکنه

ای خواهررررر نگووو منکه مصیبت داشتم. مطمئنا من نمیتونم‌راهنمایی تون کنم🤣🤣چون دو سال پروسه من طول کشید

یک صلوات میفرستی؟

من بیشتر از ده بار تشکو شستم دیدم فایده نداره و تشکم پشماش به هم چسبید و خراب شد دیگه یه پتو داشتیم که برا دوران مجردی شوهرم بود خوب و تمیز بود دیگه اونو گذاشتم زیر پاش به جا تشک. دیگه جیشم میکرد اونو میشستم راحت. دختر من ۱۴ ماه طول کشید تا جیششو بگه ولی کم پیش می اومد تو خواب جیش کنه

😊
من بیشتر از ده بار تشکو شستم دیدم فایده نداره و تشکم پشماش به هم چسبید و خراب شد دیگه یه پتو داشتیم ...

منم‌پاک میذاشتم  ولی گاهی خودش  تو خواب پامیشد میومد رو تشک من یا خواهرش

یک صلوات میفرستی؟
خانمامیشه بگین چجوری ازپوشک گرقتین وچندماه طول کشید😩😩😩من شروع کردم ولی بیشتروقتاروفرش میکنه

از چند ماه تا چند سال جا داره. حالا حالا ها باید فرش بشوری. تشت بذار زیر فرش اون قسمتو بشور بعد با سشوار خشکش کن. ولی حواست باشه که نزدیک نگیری فرشت بسوزه. اگه خشکشم نکنی خونه ت بوی نم میگیره

😊
از چند ماه تا چند سال جا داره. حالا حالا ها باید فرش بشوری. تشت بذار زیر فرش اون قسمتو بشور بعد با س ...

جاری من قالی هاش و لوله کرد جمع کرد تو مدتی که بچه رو از پوشک گرفت.منم خوشم اومد از این‌کارش.چون قالی شستنش سخته و دیرم خشک میشه.موکت زود خشک میشه

یک صلوات میفرستی؟

برا دختر من دقیقا دو روز طول کشید.روز سوم پاشد گفت جیش دارم.دا خیرش بده میدونست مامانش چقد کم حوصلس

چه خوب پس حتما زود باهات همکاری میکنه.نمیدونم‌اگه میتونه بگیرش.امتحان کن

اره حتی وقتی پی پی میکنه میاد دستم و میگیره که برم بشورمش

گاهی وقتا آدم باید خودش رو تو ایینه ببینه  ،نه واسه اینکه زیباست یانه.          بلکه واسه این که ببینه آدم هست یانه