mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 عنوان استفراغ کودکم 118 بازدید | 9 پست سلام مامانا لطفا خواهشا کمکم کنین اعصابم خورده صبا ک پسرم خوابه شیرمیخوره پشتشم بلا استثنا برمیگرده روشکم میخوابه هرکاری میکنم صاف نمیخوابه همش روشکمه پشتش شروع میکنه به اوغ زدن وبالا اوردن شیرش فقطم صبا اینجور یاحجم غذاش زیاد بشه الان یه هفته اینجور شده قبلا خوب بود ک دارم بهش رانیتدین ودمیترون میدم بچم یبوستم شده ۲۲ماهشه چیکارکنم توروخدا تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️ 1398/03/14 | 09:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 چرا هیچ کس جوابمو نمیده😭😭😭 تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 بخدا دارم خفه میشم از استرس تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8041 پسر من اوایل اینجوری بود یعنی تو یک ماهگیشبا خیییییلی شیر میخورد هر یک ساعت ۳۰ سی سیصبحا هم ایتفراغبردم دکتر گفت پستونک بده که به خاطر ولع مکیدن شیر نخوره زیادپستونک خورد دیگه شیر زیاد نمیخورد و خوب شدپسر شما ۲۲ ماهشه مگه نباید دیگه شیر شب و قطع کنی اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 پسر من اوایل اینجوری بود یعنی تو یک ماهگی شبا خیییییلی شیر میخورد هر یک ساعت ۳۰ سی سی صبحا هم ایتف ... نه بچم اصلا شیرنمیخوره دیشب خوابید تا الان ک ساعت۹بود تقریبا۱۰ساعت چیزی نخورده بود شیرشبم نمیخوره تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 چرا اینحورین شما ها کمک نمیکنین تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
نفس_خسته_ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 3720 عزیزم من بچه ندارم ولی دمیترون یبوست میکنه و بخاطر رفلاکس هست که استفراغ میکنه حالا بیچاره زبون باز نکرده شاید تهوع هم داشته باشه منکه خودم رفلاکس دارم حالت تهوع دایمی و استفراغ گاه گاهی دارم شاید باید داروش را عوض کنه پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16495 دمیترون و قطع کن اگه رفلکسه زانیتیدین بسهدمیترون یبوست شدید میاره مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 عزیزم من بچه ندارم ولی دمیترون یبوست میکنه و بخاطر رفلاکس هست که استفراغ میکنه حالا بیچاره زبون باز ... اخه ریفلاکس داشت خوب شد الانم دارم بهش رانیتدین میدم خوب شد بود ازاون هفته ک مریض شدع اینجوری شده تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 دمیترون و قطع کن اگه رفلکسه زانیتیدین بسه دمیترون یبوست شدید میاره اخه هی اوغ میزنه بهش دمیترون میدم خوب میشع با رانیتدین خوب نمیشه. وای بخدا گیج شدم بد ازمریضیش این حالت تهوع صبگاهیش روش مونده تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️