kimiia75 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 31 عنوان فروش مو 432 بازدید | 11 پست سلام دوستان قیمت میدونید واسه اینموهای من ؟ ۲ ساله کوتاهشون کردم به کارم نمیان 1398/03/14 | 05:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nina_64 عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1090 بزن تو دیوار فکر کنم ۳۰۰ الی ۴۰۰ بخرن دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم .....💖💖💖💖
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92212 بعد دوسال کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
kaktooooooos عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 من سه سال پیش ۴۰۰قیمت کردم تجریشولی موی شما یکم پایینش آسیب دیده ست اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
kimiia75 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 31 حیف این مو نبود کوتاه کردی ؟؟؟ خیلی پرن موهام خدا رو شکر ، ولی اذیت میشدم حموم میرفتم . تا چند روز خیس بودن
kimiia75 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 31 رنگشم فشنگ بود تشکر عزیزم ، ولی از اینم بلند تر بودن موهام . روز عروسیم آرایشگر تقریبا ۱۰ سانتی ازشون کوتاه کرد گفت نمیدونم چچهشنیونی واست درست کنم از بس پر و بلندن . آخرش ۱۰ سانت کوتاه کرد