2777
2789
عنوان

ختنه سر خود😐😐😐

1073 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

پسرم ۴۳ روزشه امروز بردیمش برای ختنه دکتر گفت این ختنه شدس و احتیاجی به ختنه نیست و اگرم بخواین ختنه کنید باید سنتی انجام بشه چون اصلا با حلقه نمیشه . ولی گفت از نظر من احتیاجی نیست اصلا . 

حالا میخوام چند تا دکتر دیگه هم ببرمش . به نظرتون چیکار کنم ؟ کسی تجربه ای داره ؟ 

ممنون میشم کمکم کنید 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

اگه تهران هستی ببرش بیمارستان میلاد .یه فوق تخصص جراحی اطفال بود بهش میگفتن پنجه طلا وای کارش عالی بود.

ببر اونم یه چکاپش‌کنه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی ختنه ش کرده یعنی!!!!

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
اگه تهران هستی ببرش بیمارستان میلاد .یه فوق تخصص جراحی اطفال بود بهش میگفتن پنجه طلا وای کارش عالی ب ...

وای میلاد چجوری وقت بگیرم انقدر شلوغه .اسم دکترش چیه ؟ شاید بیرون مطب داشته باشه اونجا ببرمش

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
یعنی چی ختنه شدس؟

ختنه شده 

دیگه . چه جوری بگم  😐

ولی دکترش گفت زیاده و معموله یه همچنین چیزی