2777
2789
عنوان

گرفتن شیر مادر از شیرخوار

130 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دخترم یازده ماهو دو هفته اش هس یه هفته اس بهش شیر خودمو ندادم از شش ماهگی شیر خشک کمکی میدادم بهش شیرم خیلی کم بود بطوری ک فقط شبا یه وعده از شیرم بهش میدادم الانم یه هفته اس شیر ندادم ولی هیچ حس و علائمی ندارم میگن بچه رو از شیر بگیری شیر تو سینه جمع میشه سینه دردو ترشح شیر میده و اینا من هیچ علائمی ندارم ینی شیرم خشک شده?کسی هس تجربه ای داشته باشه و اینکه مشکل شلی سینه بعد از قطع شیردهی چقد طول میکشه تا به حالت قبلش برگرده

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کم کم ازش گرفتی به مرور خشک شده 

عزیزم شما تجربه شیردهی و مشکل شلی سینه داشتین?اگ داشتین به حالت قیل برمیگرده?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
بگو گرفتن نوزاد از شیر

اخه یجا گفتم نوزاد گفتن بگو شیرخوار نوزدا به یک ماهه ها میگن بعدش میشه شیرخوار

اخه یجا گفتم نوزاد گفتن بگو شیرخوار نوزدا به یک ماهه ها میگن بعدش میشه شیرخوار

بله نوزاد یک ماه رو می گن 

ولی درنهایت باید بگی گرفتن بچه از شیر 

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
بله نوزاد یک ماه رو می گن  ولی درنهایت باید بگی گرفتن بچه از شیر

😅باشه حالا نزن

منم از عید بچه دوساله و گرفتم دیروز تو حمام یکی از سینه هام وقتی فشار دادم ازش شیر زرد آمد البته من ...

شمام مشکل شلی سینه داشتین یا من چون شیرم کم بوده اینجوری شدم اگ داشتین چقد طول میکشه تا خوب شع