2777
2789
عنوان

خل شدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست
اینایی ک میگی با عشق حل میشه

5 ساله با کسی هستم عاشقشم

قصد ازدواج داره ولی من نمیخوام...میخوام جدا شم

چون خیلی اذیت میشم حساسم حسودم ب اینکه کجا میره با کی میره تو این سالام خیلی عداب کشیدم 

5 ساله با کسی هستم عاشقشم قصد ازدواج داره ولی من نمیخوام...میخوام جدا شم چون خیلی اذیت میشم حساسم ...

خو پ ی مشاوره برو سر اینچیزا جدا نشو پشیمون میشی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5 ساله با کسی هستم عاشقشم قصد ازدواج داره ولی من نمیخوام...میخوام جدا شم چون خیلی اذیت میشم حساسم ...

من یه دوس پسر داشتم عاشق هم بودیم 4سال بعد 1ماه پیش خیلی جدی رفت خیلییاااا طوری ک گفتم دیه فراموشش کنم ولی چن روز پیش دیدم تو تل آنبلاک کرده و زد در حال تایپ ولی پشیمون شد نمیدونم منظورش چیه میخواد برگرده یا نه

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
امیدوارم خوشبخت باشید اما هیچ لحظه ای نشده پشیمون شید رفتار بدی دیده باشید یا اینکه ممکنه در ایند ...

7 ساله ازدواج کردم ،نه خداروشکر تا حالا همچین فکری نکردم شوهرم مرد خیلی خوبیه 

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
من یه دوس پسر داشتم عاشق هم بودیم 4سال بعد 1ماه پیش خیلی جدی رفت خیلییاااا طوری ک گفتم دیه فراموشش ک ...

وای عزیزم چ بد

من دوس دارم اگرم قراره جدا شیم خودم اول تموم کنم حس میکنم اینجوری کمتر اذیت میشم