2821
2789
عنوان

غذای کمکی غنچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

20456 بازدید | 10 پست
غذای کمکی غنچه چیه؟ همون سرلاکه؟من سرلاک مارک نستله میدم.غنچه هم همونه؟ یکی بهم گفت به دخترت غنچه بده تپل میشه. من سرلاک مارک نستله میدم ولی تپلی نشده حالا بگین غنچه چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرلاک بهتر از غنچه است
اما دکتر همیشه میگه بهترین غذایی کمکی بازاری و بسته بندی باز به فرنی و حریره ای که تو خونه درست بشه نمیرسه
این غذاها برای زمانی هست که وقت نیست یا تو مسافرتی اما اگر میتونی خودت غذای تازه تو خونه درست کن
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
من خودم سرلاک میدادم اما برای زمانی که خیلی گرسنه بود و من وقت کافی نداشتم یا مسافرت بودم یا مهمونی
شاید تو هفته 3 تا 4 بار
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
خیلی غذای متنوع هست که میشه زیر یکسال داد انواع پوره...اگر سرچ کنی میبینی
دختر من همیشه نیم کیلو از منحنی بالاتر بود...من زیاد برام تپل بودنش مهم نبود فقط دوست داشتم غذای سالم و طبیعی بخوره.
اگر وزنش رو منحنی هست جای نگرانی نیست...
وعده های غذاش رو زیادکن اما مقدار غذا کم..مثلا روزی 6 تا 7 وعده اما هر وعده 2 قاشق
به غذاش کره بزن...اگر دوست داره و میخوره پوره سیب زمینی بهش بده
اگر خواستی پوره سیب زمینی بدی سیب زمینی رو بخا پز کن.آب پز کردن باعث میشه مواد اصلی و ویتامین در آب حل بشه..
اهن و ویتامینش رو هم بده اشتهاش بهتر میشه.آهن رو اشتها خیلی اثر داره
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز