2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دارو راحت درمان میشه به غیر دارو با مشاوره سختر

با دارو شاید معتاد به دارو بشیم قرار ریشه ای درمانش کنم .من دارم جدا میشم از بس پیش انواع مشاوره ها رفتم خسته شدم یکیشون میکه فرصت بده یکیشون میمه حدا بشو و ..واقعا وسواس گرفتم دیگه خیلی خوب و بد میکنم

مثلا من خودم وسواس فکری به بیماری دارم با کوچکترین نشانه ای فکر میکنم بدترین مریضی رو دارم

والا از این بدتر هیچ چیزی نیست منم همین طورم اتفاقا چند روز پیش تاجیک زدم در همین مورد یعنی زندگیم مختل شده

مثلا من خودم وسواس فکری به بیماری دارم با کوچکترین نشانه ای فکر میکنم بدترین مریضی رو دارم

من الان وسواس فکریم در رابطه با همسرمه دارم جدا میشم همش میگم یعنی خوب میشه اگه خوب میشه بهش فرصت بدم بعد مشاور میکه نه درست شدنی نیست

فکر میکنم چون در اطرافیانتون بیماری بوده یا هست که تو ضمیر ناخوداگاه مغزتون رفته 

مثلا من بعد فوت پدرم همیشه  مرگ عزیزلنم میبینم و گریه میکنم 

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
فکر میکنم چون در اطرافیانتون بیماری بوده یا هست که تو ضمیر ناخوداگاه مغزتون رفته  مثلا من بعد ...

عزیزم تسلیت میگم ولی درست میگی واقعا یکی از دلایل وسواس همینه

من الان وسواس فکریم در رابطه با همسرمه دارم جدا میشم همش میگم یعنی خوب میشه اگه خوب میشه بهش فرصت بد ...

عزیزم این وسواس فکری فکر نمیکنم باشه ،  امیدوارم که هیچ وقت گرفتارش نشی واقعا عذاب آوره . شما به نظرم بیشتر دو دل  شدی به جدایی ایشالا که بتونی تصمیم درست بگیری