2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

160 بازدید | 32 پست

بچه ها من قندم روی مرزه،۲۲هفته ام عاااشق شیرینی ام خودمو نمیتونم کنترل کنم،اگه دو ساعت چیز شیرین نخورم از حال میخوام بدم.ضعف میکنم،نمیدونم چطور کنترل کنم قندمو😔😔

فعالیت کن مرتب نیاز به شیرینی تم  با خرما و توت برطرف کن من داشتم خیلی بده رو بچه اثر بد میذاره تورو خدا رعایت کن 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سخته واقعا درکت میکنم منم اضافه وزن دارم بم گفته رعایت کن اصلا نمتونم ی زمانی ام‌مشکوک ب دیابت بودم دو هفته گفته بود قند نخور نمتونسم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رو مرزه دقیقن،خیلی سختمه چیز شیرین رو حذف کنم حالا جدا ازون غذاهای چربوچیلی هم نباید خورد😕 رفتم متخصص گفت دستگاه تست بگیر تا یک هفته هرروز چندبار استفاده کن بعد نتیجشو بیار ببینم باید دارو با بدم یا ن

من بخاطر دیابت بارداری ده روز بستری شدم

نکن عزیزم

رعایت کن

درسته بارداری و هرچیزی دلت میخواد

ولی ضررش بیشتر از منفعتشه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
چه اثری میزاره رو بچه؟ واسه شما چند بود؟دارو استفاده کردی؟

واااااااای مال منم اون هفه گفت رو ۹۶ هست

من هفته ۱۱ هستم

وای کاش میشد شیرینی نخوریم

من بدون شیرینی اصلا نمیتونم راه برم

کسل و بیحالم

شیرینی بهم انرژی میده

چه اثری میزاره رو بچه؟ واسه شما چند بود؟دارو استفاده کردی؟

من اوایل لب مرز بود رعایت نکردم‌ زد بالا انسولین میزدم ولی چون استراحت مطلق بودم پایین نمیوند آب دور بچم زیاد شد زود زایمان کردم بچم تشنحی شد تو رو خدا نخور التماست میکنم فامیلمونم بود اصلا نخورد الان بچش سالمه شکر خدا با رژیم کنترلش کرد 

من بخاطر دیابت بارداری ده روز بستری شدم نکن عزیزم رعایت کن درسته بارداری و هرچیزی دلت میخواد ولی ...

الانم خیلی مراقبم ولی واقعا سختمه!مثلا بستنی رو که عاشقشم الان ۳روزه نخوردم،چای شیرین رو حذف کردم فقط میوه و خرما میخورم ولی خب همون نون و برنجم قند داره دیگه😣

من اوایل لب مرز بود رعایت نکردم‌ زد بالا انسولین میزدم ولی چون استراحت مطلق بودم پایین نمیوند آب دور ...

باشه عزیزم دیگه خیلی بیشتر مراقبم 

خدا ان شالله شفا بده پسر گلتو عزیزم

مال شما اولش رو‌چند بود؟ من هفته ۱۱ رو ۹۶ هستم بنظرتون خقلی اوضاع وخیمه

اول رو نود هفت بعد رفت بالای صد ناشتام خوب بود چیزی میخوردم میرفت رو دویست سیصد