2789
عنوان

یه خوابی دیدم....

105 بازدید | 18 پست

دیشب بخاطر بچه دار نشدنم دعا میکردم و از خدا میخواستم و ب امام حسینم فک کنم گفتم...شب خواب دیدم ک مجلس واسه امام حسین گزاشتیم خودم و شوهرم انگار خونه خودمون بود یه جوری انگار بانی اون مجلس بودیم ولی غذا  رو یه نفر دیگه درس میکرد بعد شوهرم گفت ک باید قابلمه های خودمونو بیاریم و توشون غذا درس کنیم واسه این مجلس....حالا ب نذرتون تعبیرش چیه و یعنی باید نذر کنم؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ان شاءالله دعاهات قبول باشه .میخوای یه نذری در حد توان مالیتون درست کن تو مراسم دعا  که منزلتون میگیری .تا دلت آروم بشه و به آرزوت برسی

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
روضه امام حسین فک کنم حاجت روایی باشه 

واقعا؟اخه چنباره هی خواب دیدم مثلا چن ماه پبش بازم بهشون توسل کردم شب خواب دیدم یه لباس بچه زن داداشم از کربلا برام اورده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم ان شاءالله دعاهات قبول باشه .میخوای یه نذری در حد توان مالیتون درست کن تو مراسم دعا  که م ...

والا وضعیت مالیمونم زیاد جور نیس ولی خب تو فکرشم ...نمیدونم چی بگیرم بدم

بله از یه معبر معتبر شنیدم 

یا امام حسین 😢

والا وضعیت مالیمونم زیاد جور نیس ولی خب تو فکرشم ...نمیدونم چی بگیرم بدم

لازم نیست زیاد خرج کنی یه مرغ قربونی کن بده به یه نیازمند انقد ثواب داره ها مهم نیتت هس

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
لازم نیست زیاد خرج کنی یه مرغ قربونی کن بده به یه نیازمند انقد ثواب داره ها مهم نیتت هس

اره اینم فکر خوبیه 

خواب روضه دیدی دیگه درسته  یه نذری بکن انشالله ک دلت شاد بشه ❤

اره حتما ممنون...

ما رو هم دعا کن 😍😘

چشم عزیزم اگه قابل باشم....میدونی هر وقت اسم امام حسینو اوردم شب یه خوابی در موردش دیدم😢فک کن شبی بهش متوسل شدم هم خودم هم جاریم دوتامون خوابشو دیدیم ...جاریم خواب دید یه گهواره یه بچه داخلشه میگن اینا گهواره های ابولفضل و امام حسینه تا یه بچه داخلشه میگن این بچه مال شوهر منه و دور اون گهواره میچرخه

چشم عزیزم اگه قابل باشم....میدونی هر وقت اسم امام حسینو اوردم شب یه خوابی در موردش دیدم😢فک کن شبی ب ...

وااییی چقدر خوب 😍

ان شاالله ک حاجتت رو میگیری یه مجلس بزار تو خونت اگه امکانش رو داری برای محرم