پس چی بپوشه یعنی شلوار بدون شورت؟؟؟؟😂😂😂میچسبه همه چی معلوم میشه 😂😂
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نه زیر دامن یا پیراهن تو خونه چیزی نپوشه هوا میخوره بهتره چون با شورت رطوبت اونجا میمونه و با ...
نمیدونستم مرسی
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من عفونت خیلی شدید گرفته بودم همزمان خارش و سوزش داشتم هیچی هم خوبب نمیکرد ولی از اون موقع من شبا بدون شورت و شلوار میخابم حدود شیش هفت ماه یا شایدم بیشتر گوش شیطون کر دیگه چیزی ندیدم سعی میکنم به جز وقت پریود واسه بیرونم شورت نپوشم
خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥