من یکسال مونده به کنکورم و میدونم که بعد امتحانات باید تلاشمو بکنم! لطفا بگید آخرش برم حقوق یا عکاسی ؟! چون خانواده بنده بیشتر حقوق رفتن و من به دلیل اینکه اقامون گفتن نباید بری و همچنین مادر بنده گفتن تو باید به دنبال علاقه بری منم دوست دارم با آقامون رشته عکاسی اونم موافقه...نظر شما چیه؟
یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹
عکاسی خوبه. حقوق هم سخته هم پول دراوردنش دردسر داره همش باید با یه مشت ادم زبون نفهم سروکله بزنی. برو عکاسی حالشو ببر
نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم. به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه
😐😂ایشان پیدام کردن و من قبول کردم اما ازدواج نکردیم و نامزد هم نشدیم هنوز اما عاشقشم با جونو دل😔😍❤
یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
اقاتون !!! چند سالته؟! ی کاری انتخاب کن ک پول توش باشه الان دیگه مهم نیس علاقه داشته ب ...
۱۷ بودم رفتم توی ۱۸ امروز تولدم بود❤چرا پول؟ من نمیخام از زندگی زده بشم یا از آقام دور باشم!
عکاسی خوبه. حقوق هم سخته هم پول دراوردنش دردسر داره همش باید با یه مشت ادم زبون نفهم سروکله بزنی. بر ...
😁