سلام،چکار کنم ناخنم زود بلند شه چون با این ناخنم خجالت میکشم ! راهکاری دارید ؟! نمیدونم چطور بگم (ناخنم از سطح انگشتم بالاتر نمیره) یا اگر بره زود حساس میشم!
یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹
زینک مصرف کن من یه ناخن کار هستم این بهترین روشه حتما امتحان کن دعام میک ...
زینک چیه😐
واى مال من تند تند بلند ميشه حس بدى دارم كاش من جات بودم😕
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اون یه ربع که گفتن دستمو همونقد توش بزارم یا یه ربع بهم بزنم😐😐😐