mahsayi_sh مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 عنوان کدوم؟؟؟!!! | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 26 پست تعداد رای : 67 نظرسنجی کدوم قشنگتره؟ اولی 23 34% دومی 12 17% سومی 32 47% بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝 1398/03/13 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 هر کدومو خریدی مبارک باشه عزیزم.. فقط تحقیق کن مطمئن باشه...چون چند روز پیش دوستم خرید عکس و اونی ک ... اهان باشه عزیزم حتمامرسی ک گفتی بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 هب چه کاریه برو بازار بگرد خوشگلترشو پیدا کن بازار خیلی چرتن من تازگیا همیشه اینترنتی میخرم راحت ترم بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 این پیجه گرون فروشه😐 عزیزم نگفتی چرا گرون فروشه تاخالا خریدی ازشون بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 عزیزم نگفتی چرا گرون فروشه تاخالا خریدی ازشون از کفشاش خوشم میاد ولی ب نظرم ارزش خرید ندارن چون کفش معمولیه برند نیس من خودم همچین پولی ب اینا نمیدم ترجیح میدم برند بخرم😌 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 از کفشاش خوشم میاد ولی ب نظرم ارزش خرید ندارن چون کفش معمولیه برند نیس من خودم همچین پولی ب اینا نمی ... اهان خوبس بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 اهان خوبس اوهوم تو بخر ولی😀😎 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 اوهوم تو بخر ولی😀😎 پیجش معتبره یدفه کلاه سرم نره بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 پیجش معتبره یدفه کلاه سرم نره برو ی بار پاساژ کویتی ها کفشاشو ببین😻😎 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 برو ی بار پاساژ کویتی ها کفشاشو ببین😻😎 کجاهه؟چرا اونجا برم 🤨 بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 کجاهه؟چرا اونجا برم 🤨 😠🤨👊 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 😠🤨👊 وا😏😏😏مگ من مسخره توام 😒😒😒 بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
miow عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1405 وا😏😏😏مگ من مسخره توام 😒😒😒 فازت چیع ؟اصن حوصلتو ندارم😐 [مَن اون گُل وحشیام که خآر دارعِ_𝙼𝚒𝚘𝚠]