2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست
درکت میکنم عزیزم اگه میتونی بهش سر بزن ولی سخته هی بری و بیای   شاید کار خوب اینجا هم گیر ...

دیپلمم. سن کم شوهرم دادن و بین طلاق و بچه داری گیر افتادم نتونستم درسم بخونم  الانم ک بی‌پولی بهم فشار اورده هیچ کاری نمیتونم بکنم چ برسه درس خوندن. 

اره خیلی هزینه رفت و اومد میشه 

مگه شوهرت خرجی بچه رو نمیده؟ نفقه نمیده؟ یعنی خرج بچه هم گردن توئه؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه سارا جون میدونی من هر چقدر بمونم کار کنم پس انداز هم بکنم بعد سخته بیارمش چون کاره از صبح تا 7 ع ...

اره تعطیلات بری ایران یه وقت هایی هم مرخصی بگیری اون و بیاری ولی اولش با کمک یه مشاور موضوع براش توضیح بده از یه مشاور مجرب حتما کمک بگیر هرچه قدر بدی می ارزه

دیپلمم. سن کم شوهرم دادن و بین طلاق و بچه داری گیر افتادم نتونستم درسم بخونم  الانم ک بی‌پولی ب ...

آها پس بمونی بهتره اگه اومدی اینجا که وضعت خیلی بد میشه واقعا دوراهی سختیه ولی سعی کن مدام بهش زنگ بزنی تصویری صحبت کنی

بیشتر از 500 نمی‌داد 

بهرحال روحیه بچه هم خیلی مهمه طفلی طلاق شما رو تحمل کرده حالا هم دوری خودت... واقعا سخته مطمعنم خودت بهتر از من میدونی.... اینجا پارتی ای چیزی نداری برات کار جور کنن بالا سر بچت باشی؟ 

بابا ممکنه در نبودت هزار و یک مشکل براش پیش بیاد احتیاج به مادر داشته باشه یک پدر هرچی هم خوب، نهایت ۵۰درصد کمبود بچشو جبران کنه اونم در بهترین حالت....بقیش با مادره،،، شوهرت ازدواج نکرده؟ فکر نمیکنی اگه بری بعد یه مدت بزنه به سرش که یک زن بیاره تو زندگیش از بچت مراقبت کنه؟؟؟ 

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بهرحال روحیه بچه هم خیلی مهمه طفلی طلاق شما رو تحمل کرده حالا هم دوری خودت... واقعا سخته مطمعنم خودت ...

ازدواج کرده باباش. زن خوبیه. بچمو دوست داره. 

میدونم خودم دلم آشوبه. بین دو راهی موندم این چند روزی ک ترکیه هستم هیچجا نرفتم بچرخم کارم گریس.  همش عذاب وجدان دارم بمونم و ازش دور باشم. ولی میگم برگردمم از بی پولی و بیکاری و شرایط اونجا داغونم. 

راستش بچمو بیشتر مامانم بزرگ کرده همیشه هر چی احتیاج‌ بوده بیشتر مادرم براش تهیه کرده. من همیشه بی پول بودم یا نهایت سر کار ی 500 بهم میدادن نمیفهمیدم چیکارش کنم بدم لوازم آرایشی بدم لباس.