2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 40 پست

اگه بتونی ی مدت اونجا بمونی پول هاتو پس انداز کنی بعد با اون سابقه و پس انداز اینجا شرایط ات بهتر باشه برای بچه ات هم خوبه نمیخوای که برای همیشه بمونی . اگه مطمئنی جاش پیش پدراش خوبه. خود پسرت بمرس ببین راضی هست تو بری یا نه بگو نظر تو برام مهمه

بچم چی ؟ پسره 10سالشه حضانتشم دادم ب باباش چون خودم حمایتگری نداشتم. ولی فکر دلشم اینکه همون آخر هفت ...

ولی اگه مادر من اینکارو میکرد و میرفت یه کشور دیگه یه عمر ازش گله میکردم طلاق مجبور بودی اما دیگه این چی 

فک کن میبینه مامانای دوستاشو اونم دلش میخواد 

احساس بچه خیلی مهمه ضربه بخوره جبرانش سخته 

وقتی پای بچه وسطه رفتار منطقی مشکله بازم خودت میدونی ولی از چشمش میفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم تحمل کن وضعت ک بهتر شد برگرد راسی بیلیط ترکیه چقددع؟

عزیزم متغیره. یهو میرسه به 800. یهو یک و سیصد یک و 500 

2.700 سه تومن. بستگی داره ب اون تایم. اینا قیمت هوایی بود. عوارض خروجی هم هست 

سلام  منم سال 91 تازه ازدواج کرده بودم خیلی سختی کشیدیم  پول نداشتیم هر دو سه ماه ی بار ...

ولی تحمل کردم 

الان اوضاع خدا رو رو براهه 

اونوقتا فقط ی وعده غذا میتو نستیم بخوریم 

تو تبلیغات صبونه خوردنو نشون میداد هوس میکردیم 

ماهی یکبار صبونه میخوردیم  

من بودم میموندم شرایط و برای بچه ام درسطح درکش توضیح میدادم اگر براش توضیح بدی میفهمه یه مدت کار میکردم پول در میاوردم بعد برمیگشتم  تو تعطیلات و اینا هم پسرم و میوردم پیش خودم تا روحیه هردومون عوض بشه الان اگر برگردی بی پول و افسرده ای بچه ات هم این حال روحی بدت و درک میکنه و بهش سرایت میکنه الان هم با تماس تصویری و....دلتنگی ها کمترمیشه

کارت چیه اونجا

فعلا نرفتم سر کار الان اینجا عیدشونه و تعطیلی.  دوستم گفت اینجا کم کمش حقوقش 3 میلیون ایرانه. خوب اومدم دیدم  هر چی باشه شرایطش بهتر از ایرانه. اگه پای بچه وسط نبود عمرا فکر برگشت ب سرم میزد. اما خیلی سختمه  نمیدونم چی ب سر دلش میاد 

اره جاش امنه. مامانمم هواشو داره. بهش میرسن. بهتر از اینه ک الان خودم رو هوام آواره ی کشور دیگه بکنم ...

خدا نکنه بمیری دعا کن باشی و کنارش باشی.راست میگی اینم هس.ان شاءالله خدا کمکت میکنه بهترین تصمیم را میگیری و پشیمون نمیشی.

فعلا نرفتم سر کار الان اینجا عیدشونه و تعطیلی.  دوستم گفت اینجا کم کمش حقوقش 3 میلیون ایرانه. خ ...

با خودش حرف بزن و شرایط و توضیح بده با شوهرت حرف بزن ببین قبول میکنه پسرت ایام تعطیل بیاد پیشت

فعلا نرفتم سر کار الان اینجا عیدشونه و تعطیلی.  دوستم گفت اینجا کم کمش حقوقش 3 میلیون ایرانه. خ ...

درکت میکنم عزیزم اگه میتونی بهش سر بزن ولی سخته هی بری و بیای   شاید کار خوب اینجا هم گیرت بیاد   تحصیلاتت چیه؟

خوب خودت پیش مامانت میموندی  ی کار پیدا میکردی همینجا  

حقوقاشون نهایت 500.600 بود. هیچی برام نمیکنه نمیصرفه بری سر کار تو ایران. خونه نشین بودم افسرده شده بودم  نه میتونستم خرید درست و حسابی کنم  نه آدم دلخوش بود ب کاره که بگی حقوقم  نهایت خوبه .  میدونم برگردم باز حال روحیم خرابه ولی عوضش کنار بچه هستم 

من بودم میموندم شرایط و برای بچه ام درسطح درکش توضیح میدادم اگر براش توضیح بدی میفهمه یه مدت کار میک ...

آخه سارا جون میدونی من هر چقدر بمونم کار کنم پس انداز هم بکنم بعد سخته بیارمش چون کاره از صبح تا 7 عصره. من چطور بهش برسم  مدرسه داره  غذا میخواد . 

منظورت اینه ک تعطیلات برم ایران سر بزنم باز بیام این کشوره؟