2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته 😢

248 بازدید | 40 پست

سخته هم بی پول باشی هم بچه داشته باشی و نتونی بری سر کار و هم نتونی از بچت دل بکنی. و در آخر هیچکیم نباشه که حمایتت کنه 😢

تو ایران همه حقوقا پایین. هیچی نمیشه خرید و درست زندگی کرد. به پیشنهاد یکی از دوستام ک در ترکیه کار می‌کرد اومدم ی سر ترکیه راضین. قیمتا هم مناسب تره. 

دوست دارم بمونم کار کنم ولی دلمم پیش بچمه  و میگم برگردم. خیلی شرایط سختی پیش و رومه. 

فکر کردم بیارمش اما از صب تا عصر سر کاریم کی میخواد ازش نگهداری کنه.  ☹️ اصلا معلوم نیست باباش اجازه بده بیارمش یا نه. تو این شرایط سخت زندگی گیر کردم. موندم بمونم یا برگردم  نمیتونم با دلم کنار بیام 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمون

بچم چی ؟ پسره 10سالشه حضانتشم دادم ب باباش چون خودم حمایتگری نداشتم. ولی فکر دلشم اینکه همون آخر هفته ها نمیتونه ببینتم. نیستم فردا تو درسش کمکش باشم  اینکه دلتنگم میشه. عذاب وجدان دارم 😢

باباش چطور به شما اجازه داده برین ی کشور دیگه

مطلقه ام. خیلی ساله جدا شدم  ولی تا ب حال خودم بچه رو بزرگ کردم و این اواخر دیگه نمی‌کشیدم  خیلی زندگی بهم فشار اورده

سلام 

منم سال 91 تازه ازدواج کرده بودم خیلی سختی کشیدیم 

پول نداشتیم هر دو سه ماه ی بار حقوق میدادن به شوهرم 

اونم صد تومن دویس تومن 

وای چه روزای سختی بود نمیتونستیم نون بخریم 

بعضی وقتا به دزدی فکر میکردم 

مثلا دلم فالوده میخواس میگفتیم چنده 

طرف میگف دو تومن 

شوهرم میگف میشه اندازه هزار تومن بدی 

یارو میگف دو ظرف هزاری 

شوهرم میگهف نه ی ظرف   

مطلقه ام. خیلی ساله جدا شدم  ولی تا ب حال خودم بچه رو بزرگ کردم و این اواخر دیگه نمی‌کشیدم  ...

نمیتونم حالتونو تصورکنم سخته هم دلتنگ بچتون باشین وهم مجبور به کار ...خداکمکتون کنه

اگه جای بچه ات امنه و از آرامش و آسایشش مطمئنی بمون.شرایطت ک بهتر شد بیارش پیش خودت

اره جاش امنه. مامانمم هواشو داره. بهش میرسن. بهتر از اینه ک الان خودم رو هوام آواره ی کشور دیگه بکنمش. چیزی ک خودمم نمی‌فهمم سرنوشتم چی میشه. دلم داره میترکه. با اومدن من به اینجا و دوری از من ی ضربه دیگه هم میخوره. بمیرم براش 😭