2777
2789

آره ,فک کنم بشه ,اگه بيمه بشى,چرا حالا صندوقدار؟درس خونديااا 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درس میخونی کع صندوقدار شی😐

نه برای بعدا که میخوام استخدام بشم میگم سابقه کار حساب میشه یا نه؟ میخوام ببینم اگه حساب میشه یه مدت صندوقدار بشم واسه بعدم خوبه

اخه بدون سابقه کارم کار نمیدن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

من کلاس حسابداری رفتم مربیم میگفت برا یاد گرفتن عملی از صندوقداری شروع کنید هم سابقس هم استرس کار کمتر میشهبعدا

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

دارم میخونم ،واسه همین میگم میخوام ببینم اگه صندوقداری واسه بعدا که بخوام جایی استحدام بشم سابقه کار مرتبط حساب میشه  یا نه؟

2790
2778
2791
2779
2792