2789
عنوان

مادرشوهرم

353 بازدید | 47 پست

بچه ها من سه ساله عروس این خانوادم همه ی عیدا به مادرشوهرم زنگ میزنم تبریک میگم بتونمم حتما حضوری میرمم

روزمادرم همیشه کادومیخرم میرم

تولد برادرشوهرمم همیشه کیک درست میکنم کادوی خووب میگیرم مییرم

مادرشوهرمم هرسال تولدم میومو خونمون و کادو وتبریک

امسالم یادش بود چون به پدرشوهرم گفته بود و پدرشوهرم پیامک داده بود تبریک گفته بود،بعدم طرفای ما کار داشت اومد ۲دیقه نشست یه کیسه قندم خریده بود گفت مامان گفت اونم به عنوان کادو ببر براش...گفت اونام میخواستن بیان ولی من خیلی درگیرم نمیتونم بیارمشون شاید گذاشتم اسنپ اومدن...

باجزییات گفتم که سو تفاهم نباشه واستون

من اصلا نه کادو میخوام نه اینکه زحمت بکشن بیان ولی یه تبریک که میتونست بگه نمیتونست؟؟؟تلفنو پس واسه چی گذاشتن؟؟پس چرا هرچی میشه من زودی زنگ میزنم تبریک میگمم

خودشم همینطورره زنگ میزنهه تبریک میگه همیشهه نمیدونم چی شده اصلا یه چند وقتیه انگار همون آدم سابق نیست درحالیکه هیییچ اتفاقی بینمون نیفتاده

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اکشال نداره

واقعا هم واسم زیاد مهم نیست غصه دارم نکرد این کار

فقط باعث شد فکر کنم که شاید منم باید مثل خودش باشم

چ حوصله ای داری عزیزدلم منم از این تماس های تلفنی و کادو خریدنا زیاد کردم ولی تموم شد چون ی طرفه ب ...

آخه میدونی انقد ازاین کارا کردم که الان ازم انتظار دارن

مثلا چندروز دیگه عید فطره

زنگ نزنم یا نرم پدرشوهرم میگهه یامادرشوهرم میگه آرره بابا منتظربود اون روز بیاین خلاصه بهم میگن اون وقت من چی بگم؟؟؟

دیگه نمیخوام واسه برادرشوهرمم کادو وکیک اینا بخررم

اما میدونم انتظار دارن خصوصا برادر شوهرم..

بنظرت به روم آوردن چیکار کنم؟؟

واقعا هم واسم زیاد مهم نیست غصه دارم نکرد این کار فقط باعث شد فکر کنم که شاید منم باید مثل خودش باش ...

مث خودت باش بالاخره پیش میاد زیاده روی نکن اما عین همیشه باش

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

عزیزم شما هم سن و هم جایگاه نیستین که بخوای درجا عین خودش رفتار کنی. جوری رفتار کن که شخصیتت در اون حده به جزئیات هم خیلی اهمیت نده آدمه دیگه شاید یه مشکلی داشته حوصله نداشته یا... زود ناراحت نشو شاید بعدا خودش بهت بگه

به نظرم این درست نیس که طرف مقابل اخلاقشو ی چند وقت یکم ی جوری شد زود ما هم عوضشو در بیاریم عین اون شیم مخصوصا اگه عضوی از خانواده باشه  و بزرگ تر باشه هر سال میومد دیگه امسال حالا ی چیزی شده تبریک نگفته

❤Che khobe ke daramet
از من میشنوی محبت نکن بازم جای شکرش باقیه گذاشت پدر شوهرت بیاد من انقد محبت کردم اخرش دستمو گاز گرفت ...

آخه میدونی اون قندو آورد واسه تولدم بیشتر ناراحت شدم

اگه چیزی نمیاورد اینقد بهم برنمیخورد

تولد منه تولد خونمون نیست که..حداقل میاری نگو واسه تولدت آوردم😑😑😑من واسه ماه رمضون یه کادوی ۵۰بردم

ایشون یه کادوی ۱۵تومنی

اصلا اینجوریی نیستا خیلی مهربونه یه چندوقته اینجوری شده