2777
2789
عنوان

کار بدی کردم ؟؟؟

114 بازدید | 8 پست

دوست الان بهم زنگ زد با کلی گریه و اینا که توروخدا به دادم برس گفتم چیشده میگه خسته شدم دیگه از دست شوهرم طلاق میخوام تو بگو چیکار کنم

آخه پدر شوهرش تمام خرج و مخارج خونه رو میده

شوهر خوش قیافه و کاری 

خانواده شوهرش همجوره پپشتشن 

خونه 250 متری بالا شهر تهران

از وضع زندگی شم خبر دارم شوهرش خیییلی آرومه و خوش برخورده همیشه پشته دوستم وایمیسته حتی جلوی خانوادش با این حال دوستم میخواد طلاق بگیره  البته اینا دلیل واسه طلاق نگرفتن نیست شاید واقعا یه مشکلی داره حالا من از مسائل داخلی خانواده خبر دار نیستم الان بهم زنگ زد که طلاق میخوام تو بگو بگیرم یا نه منم گفتم شرمنده عزیزم من توی این مسائل دخالت نمیکنم اونم ناراحت شد و قطع کرد کار اشتباهی من کردم ؟؟؟؟؟؟؟

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیدونی جریان چیه خوب کردی نظر ندادی زندگی مردمو نپاچوندی 😟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
خیلی نامردی یه طلاق میدادراحت میشد

وااااااا فردا پس فردل=ا میمومد میگفت تو گفتی طلاق بگیر منکه نگفتم

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
😂😂😂😂

والله😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤