2777
2789
عنوان

خواستگار

186 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،اگه تاپیک های قبلی منو خونده باشین متوجه میشین که مشکل من چی،حال مشکل جدیدم

من تو هیئت محلمون خیلی رفت و آمد دارم،هفته پیش یکی از همون عوامل هییت یه پسری رو معرفی کرد،که خیلی شبیه اون چیزی که من میخواستم بود،برای من مذهبی بودن خیلی شاخصه ایشون از این نظر(طبق گفته این خانم)خیلی خوب هستن فقط ایشون دیپلم هستن من لیسانس و قد ایشون۱۶۸ هست من۱۵۸ این خانمه میگفت دنبال زنی هم هست که از خودش کوتاه تر باشه،حالا ببینین من چه کار کردم...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

من که همیشه دنبال فرد مذهبی بودن اون روز مغزم چت کرد و فقط سوالات مادی پرسیدم که وضع مالیشون چه طوره ...ما خانوادمون ر این سطحه و...

الان که فکر میکنم میبینم من تاحالا باکسی درمورد مسائل مادی صحبت نکردم چی شد اون روز که حرف ها رو زدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون شماره مامانم رو گرفتم ولی تماسی نگرفتن...

من فک میکنم به خاطر حرف های من بود حالا میخوام به این خانم که معرف بودم این پیام رو بدم ببینین خوبه یانه؟یا شما میگین چی بدم این گندم رو بپوشونم؟

سلام خانم...

خوب هستین؟

ببخشید درمورد اون موردی که هفته پیش صحبت کردین،اخه شما شماره مامانمو گرفتین. ولی من به مامانم هنوز چیزی نگفتم میخواستم بدونم اگه تماس میگیرن من مامانمو در جریان بزارم

شاید هنوز نمیدونی چی میخوای یا نمیدونی چیا باید بگی

میدونم چی میخوام ولی تو صحبتم مشکله که نمیتونم منظورمو بگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز