2777
2789
عنوان

فطریه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 40 پست
مکارم گفته ۶۰ هزارتومان برا کسانیکه برنج کیلو ۲۸ تومن میخورن

تکلیف ما که برنج کیلو 18 میخوریم چیه؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکلیف ما که برنج کیلو 18 میخوریم چیه؟

حساب کنید یه مقدار بدید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
آقارهبر ۸😊 آقای مکارم ۹ آقای زنجانی۱۰

سیستانی خبرندارین?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
روزه هایی که غیر عمد گرفته نشده مثله پرید

تا سال بعد مهلت روزه با عذر هست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حساب کنید یه مقدار بدید .

تو حسابش موندیم😄😁😆

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
تو حسابش موندیم😄😁😆

حالا تا فردا چند بار تو تلویزیون میگن .

عادت ماهانه دیگه کفاره نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من یه روز روزمو خوردم ولی اون روز ظهرش پریود هم شدم حالا این عمدیه یا غیر عمد؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
تا سال بعد مهلت روزه با عذر هست 

بله هست

کفاره روزه هایی که نگرفتیم از پارسال هم هست دیگه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من یه روز روزمو خوردم ولی اون روز ظهرش پریود هم شدم حالا این عمدیه یا غیر عمد؟ 

عمدیه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عادت ماهانه دیگه کفاره نداره

اگه یه سال قضاشو  نگیریم داره .