گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
اون هایی که جفتشون خلفیه زودتر میفهمن و قدامی ها دیر تر.من جفتم خلفیه لاغرم هستم از ۱۴ هفته حس میکردم ولی دوستم جفتش قدامیه از ۲۴ هفته به زور یه چیزهایی حس میکرد.
من دکتر که پرسید حرکتشو حس میکنی گ۴تم نه ترسیدم میگم نکنه مشکلی باشه
نه مشکلی نیست هنوز زوده جفتت چیه قدامیه یاخلفی؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من تلفی بود جفتم شکمم اصلا نداشتم.۲۰ هفته حس کردم.هرکس یجوره
گاهی مثل حباب یا بال زدن پروانه یا نبض خفیف
معمولا اینجوری شروع میشه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
دراز کشیده بودم اوند پاشم یهو ی لگد محکم زد برق از گوشام پرید😂تا چند دقیقه همینجور مونده بودم تقریبا تاسه هفته دیگشم همینجور هفته ای یکی دوبار احساس کردم ولی بعد بیست دیگه بیشتر شد حرکتاش و مثلا یروز درمیون