2777
2789

بستگی داره 

مال من هفده هفده احساس کردم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به جفتت داره و اینکه شکم داشته باشی یا نه.

اون هایی که جفتشون خلفیه زودتر میفهمن و قدامی ها دیر تر.من جفتم خلفیه لاغرم هستم از ۱۴ هفته حس میکردم ولی دوستم جفتش قدامیه از ۲۴ هفته به زور یه چیزهایی حس میکرد.

حرکتش هم نمیشه توصیف کرد باید حسش کنی.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من 15هفتمه کاملا حسش میکنم.انگار که ریز ریز در میزنه!😍😅✴️دیروز دکترمم گفت بچه ات خیلی تکون میخوره ...

من دکتر که پرسید حرکتشو حس میکنی گ۴تم نه ترسیدم میگم نکنه مشکلی باشه

من دکتر که پرسید حرکتشو حس میکنی گ۴تم نه ترسیدم میگم نکنه مشکلی باشه

نه مشکلی نیست هنوز زوده جفتت چیه قدامیه یاخلفی؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

من تلفی بود جفتم شکمم اصلا نداشتم.۲۰ هفته حس کردم.هرکس یجوره 

گاهی مثل حباب یا بال زدن پروانه یا نبض خفیف

معمولا اینجوری شروع میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
چه جور حسی داشتی؟

دراز کشیده بودم اوند پاشم یهو ی لگد محکم زد برق از گوشام پرید😂تا چند دقیقه همینجور مونده بودم  تقریبا تاسه هفته دیگشم همینجور هفته ای یکی دوبار احساس کردم ولی بعد بیست دیگه بیشتر شد حرکتاش و مثلا یروز درمیون

هیچکدوم سرکولار (دور تا دور )

اوووو خب پس دیرتر احساس میکنی 

احتمالا بعد بیست هفته