2777
2789
عنوان

نامزدم خیانت کرده میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من خودمم همین تصمیمو داشتم طلاهایی که بهم دادن کلا یه جفت گوشواره و یه گردنبند ظریف و انگشتره ،م ...

خب این مقدار طلا ارزش نگرانی ندارد عزیزم .

شما از مهریه ت داری می‌گذری ، دیگه چرا نگران این مقدار طلایی ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

نه عزیزم نمیتونه پس بگیره
ولی پیشنهادم اینه ک قبل اقدام ببری همه رو بفروشی تبدیل ب سکه کنی
و بعدم اگر توی دادگاه برای هبه حرفی زد بگو دست خودشونه و من اطلاعی ندارم

ولی نمیتونه بگیره طلا مال زنه
برای مدت زمانش اگه توافقی باشه حدودا سه ماه

قبل اینکه ببخشی در ازای بخشش مهریه ات باهم برین دفتر اسنادرسمی اون بهت حق طلاق بده توام ببخش ک اگه یزمانی وسطاش اذیتت کرد و نیومد دادگاه یا محضر طلاق تو حق طلاق داشته باشی

بهترین کارو کردی الان تصمیم گرفتی بهتر از چندسال دیگه هست

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
من باکره نیستم ولی میخوام مهریه رو ببخشم

بنابراین به دادسرا مراجعه و تقاضای طلاق کنید.

ضمنا اگر مقام قضایی تشخیص داد که به مشاوره مراجعه کنید حتما برید و کاملا عقلانی تصمیم بگیرید شما پشتوانه خانواده رو دارید.

نه عزیزم نمیتونه پس بگیره ولی پیشنهادم اینه ک قبل اقدام ببری همه رو بفروشی تبدیل ب سکه کنی و بعدم اگ ...

یعنی دروغ بگه؟ بگه دست خودشونه؟!!!

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اره من خودمم همین تصمیمو داشتم طلاهایی که بهم دادن کلا یه جفت گوشواره و یه گردنبند ظریف و انگشتره ،م ...

خیلی کمه،حداقل میتونی 5تا یا 10تا از سکه هاتو بگیر،چون خیانت کرده میگم بگیر اگه بحث چیز دیگه ای بود میتونستی ببخشی

چه فرقی میکنه؟اینکه گول زدن دادگاهه

ببین من قانون را می گم

اون می تونه همون طلاهایی که بهت داده پس بگیره

شما دو راه داری یا بگی خرجی نمی داد فروختم خرج کردم

یا ببری عوضش کنی که دروغم نگفته باشی

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍