2789
عنوان

بیبیچک

129 بازدید | 12 پست

سلام دوستان این بی بی چک رو سه روز مونده به موعد پریودیم گذاشتم بعد پنج ساعت اینجوری شد کسی تجربه این مدل بیبی رو نداشته؟بیبیم مدیکوره

پنج روز قبل موعد هم یه دیکور گذاشتم تا ظهرش که منفی بود بعد ۴۸ساعت اتفاقی دیدم ازین کمرنگتر شده بود

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته

آخه مرضیه جان بعد پنج ساعت اداخته و رنگش هم صورتی نیست همچین به قهوه ای میزنه

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
سه روز بعد موعد پررنگ تر میشه

واااای خدا کنه الان یک هفتس سوزش سینه دارم و دو سه روز درد اندازه یه سکه زیر شکمم سمت چپ فقط داشتم که الان خوب شده ولی الان از دیروزه نافم درد میکنه

آخه مرضیه جان بعد پنج ساعت اداخته و رنگش هم صورتی نیست همچین به قهوه ای میزنه

عجله کردی اخه باید بزاری موعدت رد شه من یه روز بعد موعد خط کمرنگ انداخت سه روز بعد اولین بی بی خطه پرنگ تر شد ولی نا امید نباش امکان مثبت شدنش هست

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش.
عجله کردی اخه باید بزاری موعدت رد شه من یه روز بعد موعد خط کمرنگ انداخت سه روز بعد اولین بی بی خطه پ ...

درد ناف اذیتم میکنه شما درد ناف نداشتید دیشب اصلا خوابم نبرد

پوست زیر شکمم خیلی کشیده میشه سینمم تیر میکشه ولی درد زیر دلم دوسه روزه خوب شد

سلام.من 14روز از تخمک گذاریم میگذره ودقبقا روز تخک گذاری یک بار نزدیکی داشتم حالا آیامیشه باردار باشم چنددرصد احتمالش هست بارداریه دوممه..درضمن هیچ مشکلی نه خودم نه همسرم تو روند بارداری نداریم ...فقط اینکه تمام علائم بارداری رو دارم سینه هام بشدت درد گرفته وتیر میکشه درحالی که قبلا قبل تز پریود سینه یکم سفت میشده وخفیف دردمیکرده واینکه حالت تهوع اذیتم میکنه واقعا وتعجبم دراینه که برخلاف بقیه که میگن دربارداری یبوست ایجاد میشه من اسهال گرفتم.ببخشید...اما وقتی کیت میندازم منفیه حالا ممکنه باردار باشم؟؟؟

درد ناف اذیتم میکنه شما درد ناف نداشتید دیشب اصلا خوابم نبرد پوست زیر شکمم خیلی کشیده میشه سینمم تی ...

نه من فقط احساس خستگی داشتم و سینه هام درد میکرد

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش.
سلام.من 14روز از تخمک گذاریم میگذره ودقبقا روز تخک گذاری یک بار نزدیکی داشتم حالا آیامیشه باردار باش ...

کیت تخمک یا بیبیچک

سلام.من 14روز از تخمک گذاریم میگذره ودقبقا روز تخک گذاری یک بار نزدیکی داشتم حالا آیامیشه باردار باش ...

فک نکنم عزیزم باردار باشید من هم ماه پیش همینجور بودم بیبیم منفی بود بعد دوروز هم هاله نمینداخت و آز دادم بتام صفر بود تازه بعد ۱۴روز تاخیر