فداتشم خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم....دیگ ۴ ماه اینا گردن میگیره ک راحت نگهش داره البته بستگی ...
مرسی عزیزم لطف کردی
پس همچنان باید مراقب گردنش باشم دخترم ۴۴ روزشه☺️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مرسی عزیزم لطف کردی پس همچنان باید مراقب گردنش باشم دخترم ۴۴ روزشه☺️
اوه اره هنوز خیلی کوچولو هس تا ۴ ماهگی مراقبت کن بعدشم اگ بغل گرفتیش حتما ی دستتو بذار کمرش ک برنگرده پسر من خیلی شیطونه هنوز با اینکه ۶ ماهشه باید خیلی مراقبش باشم تو بغلم یهو خودشو پرت میکنه اگ ذوق کمه....خدا نی نی تون رو حفظ کنه عزیزدلم❤
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فداتشم عزیزدلم ایشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ و خوشبخت بشه❤
فداتشم ممنون عزیزم انشالله پسر لت زیر سایه شما و ودرش رشد کنه و سعادتمند بشه😘❤️
وااااای ماشالا چه تپل مپلیه من میخواااااامش نگران نباش بدیش به من میخوابونمش تو فامیلمون هر کی بچه اش نخوابه بغلش میکنم میچلونمش اینور اونورش میکنم اونقد بوسش می کنم لپاشو آخرشم تو بغلم لالا می کنه البته فقط نی نی تپل دوس دارما