2777
2789
اصلا وزنم ۹۴ 

شاید از‌چاقیم باشه ها منم وزنم بالا بود .میگن یکم لاغر شب باردار میشی واسه همین خیلیا قرص قند میخورن واسه بارداری دوستمم حالا خیلی لاغره اونم نمیشه 

برو حتما دکتر شاید یه چیز خیلی ساده س که ما سر در نمیارم 

حقیتش میترسم...چند روز دیگه برای پریودی ام دوباره میرم.....کسی رو میشناسین پریودیش بهم دیخته باشه بره دکتر درست شده باشه..من خیلی منظم بودم حتی سرساعت بعدی که چاق شدم این طوری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیتش میترسم...چند روز دیگه برای پریودی ام دوباره میرم.....کسی رو میشناسین پریودیش بهم دیخته باشه بر ...

اره خیلییی الان خیلی کم دیگه نازایی هست بسکه پیشرفت کردن تهرانی شما؟

نه خوزستانم

آها میخواستم اسم دکترمو بگم خیلی دلسوزو تحصیل کرده س حیف ولی برو مطمئنم خیلی زود میشی الکی دو سال منتظر موندیم اصلا به شوهرتم نگو فعلا برو ببین چی میگه

متفورمین دیگه ولی شما نخور خطرناکه منم ترسیدم چند روز که خوردم دکتر بری بهتره

نه من اصلا بدون مشورت دکتر چیزی استفاده نمیکنم..سنو هم دادم تخمدان ام ضعیف شده قبلا که پریودی ام منظم بود خیلی فعال بود تخم دونام یه یک سالی که پریودی ام نامنظم شده...نگفتی گلی کسی رو میشناسی پریودیش نامنظم بوده بعدش درست شده

نه من اصلا بدون مشورت دکتر چیزی استفاده نمیکنم..سنو هم دادم تخمدان ام ضعیف شده قبلا که پریودی ام منظ ...

اره عزیزم احتمالا واسه افزایش وزنته یکم سعی کن بیای پایین  خود وزن کم کردن باعث بارداری میشه

اره عزیزم احتمالا واسه افزایش وزنته یکم سعی کن بیای پایین  خود وزن کم کردن باعث بارداری میشه

میخوام برم یه دستگاه های هست برای لاغری مثل دستگاه  لیرزه ولی لیزر نیست مثل دستگاهشه  میگن خوبه  اطلاعی نداری تو این زمینه؟

من اولین بار دقیقا روزی ک شد دو ماهش غلت زد افتاد رو شکم

الهی خدا حفظش کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم از چند وقتکی گردن میگیرن؟ ببخشید انقدر سوال میپرسما

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الهی خدا حفظش کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 عزیزم از چند وقتکی گردن میگیرن؟ ببخشید انقدر سوال میپرسما

فداتشم خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم....دیگ ۴ ماه اینا گردن میگیره ک راحت نگهش داره البته بستگی داره همه نی نی ها مثل هم نیستن

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!