2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 240 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه ام ولی دختره اونقد اصرار داره که عصبی شدم انگار خیلی درگیر شده هرچی بهش میگم مشکلش اینه&nbs ...

حداقل مدت اشنایی قبل از نامزدی رو زیاد کنید که روحیه دو طرف دست هم بیاد ببینن باهم میسازن یا نه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
متوجه ام ولی دختره اونقد اصرار داره که عصبی شدم انگار خیلی درگیر شده هرچی بهش میگم مشکلش اینه&nbs ...

حداقل مدت اشنایی قبل از نامزدی رو زیاد کنید که روحیه دو طرف دست هم بیاد ببینن باهم میسازن یا نه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
الان اون دوتا خانوم ازدواج کردن؟! 

روم به دیوار.‌اولی با دوس پسره سابقش که خواهانش بود قبل از ازدواجش،  ولی چون بی کار بود باباش ردش کرده بود.الان شاگرد مغازه شده. اتاقی کرایه کردن😑 

دومی مجرده هنوز و دوتا بیمارستان شیفت میگیره. چادری ،خشک و بشدت بدخلق 😞

الان حقوق تقریبی  پرستارا چقدره؟اگه کارانه بدن یعنی چقد اضاف میشه

بستگی به سابقه و مدت شیفت داره. ۲/۵به بالا.‌کارانه بدن دوبرابر میشه.‌البته الان کارانه ها کمتر شده و چندماه یکبار میدن

از استاد راهنماتون بپرسین راحت تر راهنماییتون میکنن  البته من اطلاعی از رشته حقوق ندارم ولی ا ...

ممنون.این پروپوزال فرمالیته هستش برای درس روش تحقیقم.

استاد راهنماییم نکرده و گیر کردم تو پیدا کردن منبع خارجی.

آره زن میدن بهش 

بهش شرایط سختی که ممکنه باهاش رو به رو بشه رو توضیح بدین اگر پذیرفت برین خواستگاری 

ضمنا برای دختری که میرین خواستگاری هم بگین شرایطش اینه 

قطعا اگر خدا بخواد و صلاحش باشه جور میشه اگرم نباشه نمیشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
آره زن میدن بهش  بهش شرایط سختی که ممکنه باهاش رو به رو بشه رو توضیح بدین اگر پذیرفت برین خواس ...

ندید میگه قبوله بریم

البته فعلا ک آتیشش خوابیده😃😉

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
ندید میگه قبوله بریم البته فعلا ک آتیشش خوابیده😃😉

میدونی منم قبلا نظرم با بیشتر دوستانی که اینجا گفتن نه زوده و اینا موافق بودم 

برادر شوهرم با شرایطی مشابه برادر شما ازدواج کرد اتفاقا اونم مذهبی بود و میگفت به گناه میوفتم و شغلشم رو به راه نبود ولی ازدواج کرد و به طور عجیبی کاراش رو به راه شد خیلیم با خانومش همو دوس دارن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین