2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 240 پست
از نظر روحی هم خیلی بهشون فشار میاد. یکی از دوستاش بعد فارغ التحصیلی خودکشی کرد. انقدر که بشون فشا ...

اره ولی الان دوست خودمو مثال زدم خیلی دختر خوبیه خدایی...

اون دفعه رفتم خونه پسر عمو شوهرم واسه بار اول ماما هست منو شوهرم نشسته بودیم رو مبل شوهرم گوشیش افتاد ترک ورداشت داشت باهاش ور میرفت زنِ اومد خودشو جا کرد رو مبل دیگه نگفت یه ذره بشین اونوکرتر من بشینم یهو خدا شاهده آوار شد رو سر شوهرم ..شوهرم شوکه شد با حالت خجالت اومد نشست اینور که جا باز شه‌...از منم میترسه میدونه حساسم😂زرد شده بود😂

خلاصه تو دلم گفتم راحتی خوبه ولی یه ذره شخصیتم خوبه..فک کن بزور خودتو جا کنی کنار کسی رو مبل ..اصلا باید عملی دید حرکتشو‌..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونوقت من برادر شوهر مجرد 35 ساله دارم پدرشوهرم خودش رو میکشه که برادرشوهرم زن بگیره قبول نمیکنه &nb ...

احتمالا برادر شوهرتون هم مثل برادرشوهر این خانم یه زمانی زن میخواست و براش نگرفتن و حالا هم میگه نمیخوام، اینا یا با خودشون لج کردن یا اینقدر خودشونو سرکوب کردن که دیگه عادت کردن. 

خدایی یک و نیم کمه ولی خیلیا توی همین نینی سایت درامد شوهرشون 1 تومنه😶😐😑

ی دختر خیلی خانوم و خوش اخلاق و باحجابم میشناسم چهرش خیلی دلنشین فقط این دختر که من میشناسم خیلی مذهبیه نه اینکه ادعا داشته باشه ها خیلی دختر اروم و معصومیه فعالیت فرهنگی داره اربعین میره تو بسیج شرکت میکنه و ولاییه (به آقای خامنه ای ارادت خاصی داره)زیاد درموردش خبر ندارم 

اگه تاالان ازدواج نکرده باشه😂میتونم برات سوال کنم

خواستی بگو بهم:))

ماه رمضونی ی کار خیری بکنیم

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
عزیزم پرستار داریم تا پرستار. منم پرستارم خخخخخخ. زن اولش ازادو زن دومش مقید و چادری بود و هر دو پر ...

متوجه ام

ولی دختره اونقد اصرار داره که عصبی شدم

انگار خیلی درگیر شده

هرچی بهش میگم مشکلش اینه 

میگه نه من از اون دخترایی نیستم که تو فکر این چیزا باشم و..

خدایی چهرشم خوبه و دختر خوبیه

ولی دقیقا از همین مسیله میترسم

خب اینجور که شما میگید حداقل ۳_۴ سال از درسش مونده کدوم دختری حاضره این مدت عقد بمونه اگر هم بمونه ...

اره والا هیشکی قبول نمیکنه چااااار سال عقد بمونه

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
😂😂😅تو رو خدا 

عیب نداره اسی مهم عشقه بیا منو بگیر منم خودم شاغلم پول اون و من میزاریم رو هم زندگی میچرخه منم قاااانعم

فقط من قد بلند چارشونه ریش سبیلی خوشم میاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دایی من اقوام میخواست الکی ایراد گرفت مامان بزرگم که دختر عمت نه  چون با خواهرشوهرش خوب نبود ...

اووووف، بعضی خانواده ها دستی دستی بچه هاشونو بدبخت میکنن، ما هم مورد اینطوری داریم

چقدر دل آدم برای اون فرد میگیره 😞😞😞😞

احتمالا برادر شوهرتون هم مثل برادرشوهر این خانم یه زمانی زن میخواست و براش نگرفتن و حالا هم میگه نمی ...

اره بقول مامانم میگه پسر زیاد بمونه سرد میشه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
عیب نداره اسی مهم عشقه بیا منو بگیر منم خودم شاغلم پول اون و من میزاریم رو هم زندگی میچرخه منم قاااا ...

قد بلند چارشونه خوشگل ریشاش کمه فقط ب بزرگواری خودت ببخش😂

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری