2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 240 پست
خانومایی که میگن سنش کمه ایا تو این سن بایه دختر دوس بشه ده سال با جون کندن دوس بمونن با ترس و لرز ...

چرا عیب داره ولی اینکه صرفا بخاطر میل جنسی ازدواج کنی اصلا خوب نیس چون برادرشون هم سنش کمه هم شرایط اقتصادی برای گذروندن یه زندگی رو نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عیب داره ولی اینکه صرفا بخاطر میل جنسی ازدواج کنی اصلا خوب نیس چون برادرشون هم سنش کمه هم شرایط ...

خدایی یک و نیم کمه ولی خیلیا توی همین نینی سایت درامد شوهرشون 1 تومنه😶😐😑

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
من که زنش نمیشم ۵سال ازم کوچیکتره😒 ولی اگه اصرار داری دربارش فکر میکنم🤔😆

ن من همسنشم دارم درموردش فکر میکنم🤨

فقط پدر ندارم شمارشو بدم🙄

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
ممنون از توضیحت عزیزم دقیقا داداش منم خیلی مغروره

خواهش گلم.‌

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
تو هر قشری همه جور آدمی هست خب

از بیمارستان انتظار نداشتم واقعا.

چطور وقت میکنن با اون همه  درس  دوست بشن🤔

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
اخیی عزیزم فوت شدن؟ 

بله.

در زمینه پروپوزال ارشده. من چحوری منبع خارجی پیدا کنم؟؟؟به عبارتی چحوری متن ترجمه شده راجع به عنوان ...

از استاد راهنماتون بپرسین راحت تر راهنماییتون میکنن 

البته من اطلاعی از رشته حقوق ندارم

ولی این سایت رفرنسای دانشگاه ی معتبر دنیا رو میذاره 

واسه بچه های رشته های ریاضی و تجربی ک خیلی خوبه

ولی نمیدونم بدرد شما بخوره یا ن

http://libgen.io

خب شما چی میگین بش

گفتم بالاتر گلم. تاالان دوتا گرفته دوتاهم....😞😞😞

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خب نمیشه واقعا با این پول زندگی رو گذروند مگر اینکه پدرتون بتونن کمک مالی بهشون بکنن و ساپورتشون کن ...

نه اینم میگه رفتم سر کار عروسی کنیم الان ک نمیتونه

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری