2777
2789

بله من😐

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو😢😢😢

نمیگم😆

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
چه کوچولییییییی

😂😂😂نظر لطفته عزیزم

آیودی امکانش هست ولی اورژانسی حدود ۹۹ درصد پیشگیری میکنه من بچه کوچیک دارم  دارم سکته میکنم

نمیدونم ولی امکانش هست 

یه خانوم بلا که میخواد به همین زودی ها مامان بشه ؟؟خدایا یعنی میشه؟؟؟؟
چقدر بعد خوردی که اثر نکرده بود؟

عزیزم اگ تو دوره ی تخمکگذاری نباشی و قرص هم خورده باشی ۹۹ درصد پیشگیری میکنه پس زیاد استرس نداشته باش چون خود استرس یه عامل برای پریود نا منظم و عقب افتادن پریوده

...