2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 21 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑😑😑😑

واقعا برای یه دوست اینطوری شدی؟؟؟؟؟!!!!!

بیخیال بابا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نه یه دوست بود

همون بهتر ک رفت!

چون اگه موندنی بود ک نمیرفت هوم؟

پس معلومه ک رفتنی بود و دیر یا زود میرفت و خداروشکر کن ک الان رفت!میتونست دیرتر بره.میتونستی ازدواج کنی و خوشبخت نشی خدای نکرده و هزار و یک چیزه دیگه..

عزیزم میدونم سخته.عاشق نشدم درکت کنم.ولی میفهمم چی میگی خیلی زیادم سخته.

ولی حالا ک این اتفاق افتاده باید بندازیش دور و اتفاقا خیلیم عالیه ک نامردی کرده چون این طوری فراموش کردنش خیلی خیلی راحت تر میشه!

من دارم اطرافم کسیو ک ی نفرو ب شددددت دوس داشت ینی ی طوری ک نمیتونی حتی تصورشم بکنی ولی الان فراموشش کرده و بیا و ببین چ حالی داره میکنه با زندگیش و الان تنها پشیمونیش اینه ک چرا خواستگارایه فوق العادمو بخاطره اون رد کردم و بیخیااش نشدم!من دوست ندارم این حسرت برای توهم بمونه.

و اینم بدون ک کسی ک ضرر کرده اونه چون کسی و از دست داد ک این همه دوسش داشت..

تو فوق العاده ای قدره خودتو بدون و اونو فوتش کن بره پی کارش!