2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 29 پست
نمیدونم چیشد یهو هشت سال پیش ک دخترم ب دنیا اومد و سه ماه قبلش بابام و تو تصادف از دست دادم یهو مغزم ...

میدونی دو تا اتفاق بزرگ تو زندگیت افتاده و اینجوری شدی 

...پیش روانشناس رفتی ؟

منم از بعد زایمانم خیلی اخلاقم با شوهرم بد شده

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داروهای اعصابتو بذار کنار. نمیدونم کدوم شهری. ولی هر جا هستی برو پیش دکترای طب اسلامی شاگردای ...

خیلیا بهم گفتن اما نمیتونم باور کنم ک نوب میشم مگه میشه من ک هشت ساله درگیرم بااین بیماری با داروهای گیاهی خوب شم

گلم یه کم به خودت روحیه بده ارادت قوی کن خودت سست نکن ضعیف نباش یه انسان اگه اراده داشته باسه هرکاری میتوته انجام بده قرصات بزار کنار روحیه ات قوی کن ورزش بکن کار هنری که دوس داری انجام بده به طرف خدا برو حتما آروم میشی زیاد قران بخون که آرامشبخشه

وقتی ما قران به این بزرگی و باعظمت رو داریم که معجزه است شفابخشه نوره چرا میریم سراغ داروهای شیمیایی؟ 

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
خیلیا بهم گفتن اما نمیتونم باور کنم ک نوب میشم مگه میشه من ک هشت ساله درگیرم بااین بیماری با داروهای ...

عزیزم باور کن حالت خیلی خیلی خوب میشه مطمعن باش . شک نکن. خواهش میکنم به خودت کمک کن برو پیششون. پشیمون نمیشی

خدا پدرتو بیامرزه عزیزم . درسته که مرگ عزیز خیلی سخته ولی ما نباید انقدر ضعیف باشیم که از پا در بیایم . من خودمم داغ دیدم اونم بدترین نوعش . ناخودآگاه آدم افسرده میشه ولی بعدش باید خودت خودتو نجات بدی . بخر حال شما افسردگی گرفتی . نمیدونم قرصارو سرخود مصرف میکنی یا دکتر بهت داده ولی در هر صورت قطعشون کن . به خودت تلقین نکن که اگه قرص نخورم نمیتونم رو پا باشم . به خودت برس . برو آرایشگاه یه تغییری توی چهرت ایجاد کن . با بچه ها برو پارک . پیاده روی . باشگاه . آرایش کن تو خونه . آهنگ شاد بزار پخش بشه توی خونه . غذاهای جدید بپز . حال آدم با این چیزا خوب میشه نه قرص

واي عزيزم واقعا ناراحت شدم انشالله ك بهبودي كاملو پيداكني و ب زندگي برگردي😢🙏

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
اره تو تمام این مدت تحت نظر بودم و هستم اما میل جنسیم کامل از بین رفته

میفهممت ، ولی خب همسرت هم یه حق هایی داره ، مراجعه به س*ک*س تراپ برات مقدور نیست عزیزم؟

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
کاش خدا بهم قدرت و باورش و بده بتونم برم

عزیزم من خودم یه مدت داروی اعصاب استفاده کردم خیلی بد بود خدا کمکم کرد گذاشتمش کنار رفتم طب اسلامی بهم دارو داد ولی باهام صحبتم کرد نمیدونم چه حکمتی پشت حرفاش بود که حالمو خیلی بهتر کرد یه انرژی خوب گرفتم ازشون و داروهاشو نگرفتم پیش خودم گفتم اگر احتیاج شد نسخه رو که دارم میام میگیرم که فعلا حالم خوبه. دوست عزیز ویزیت که نمیخواهی بدی فقط پول داروهاست. شما برو ویزیت بشو اگر خوشت نیومد داروهاشو نگیر. 

دیگه مصرف نکن . به خدا بیشتر این روانپزشکا آدم درستی نیستن . فقط برای اینکه طرف وابسته بشه به قرصا و دوباره بیاد مطبشون . قرص تجویز میکنن . قرصا رو بزار کنار . بهت قول میدم حالت بهتر میشه . آدم وقتی قرص مصرف میکنه مثل منگا میشه