2777
2789

برنامه تلوزیونی کیلویی چند رو از هفته آینده میتونید تو آپارات دنبال کنید. برنامه توسط دکتر محمد آرین اکبری تهیه شده و ۶ تا خانم تپل و ۶ تا آقای تپل به ازای هر ۱ کیلو وزنی که کم کنن ۵۰۰ هزار تومن جایزه میگیرن شرکت کننده های دور بعد میتونید یکی از شماها باشید ... پیج kilooichand رو در اینستاگرام فالو کنید و از اخبار این برنامه با خبر شین.. مربیان بدنساز این برنامه آقای مهدی صفایی و پیمان رجبی از پرورش اندام کارای معروف کشورمون هستن خلاصه که برنامه به شدت کمکتون میکنه تا با ین رژیم سالم غذایی و ورزش وزن کم کنید ... آقای بابک بختیاری موسس برند آیس پک هم مربی انگیزشی این برنامس...

این شما و این کیلویی چند ؟

Instagram : kilooichand

Instagram.com/kilooichand

عزیزم چون اون تاپیکت و قفل کردی مجبور شدم بیام اینجا 

من الان ۲ ماه هست که پرش عضلانی دارم از دیروز که سرچ کردم تو نت فکر کنم از استرس بیشتر هم شد آخه بازوی راستم خیلی زیاد از دیروز می پره

تو خوب شدی ؟

چه قدر طول کشید تا خوب بشی؟

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان