2777
2789
عنوان

تیاسان خنگ 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 48 پست
دمت‌گرم  فایرفاکس جواب نداد آلُها نصب کردم 👍 ممنون 😙

خواهش میکنم عزیزم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه سوال 🙄 با این مرورگر نتونستم برای کاربریم عکس بذارم 🤐🤐

چرا؟ چه اروری میده؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
لامصب نمیذاره از جایی اسکرینم بگیرم 😆 بذارم واست ببینی تو هرپوشه ای میرم میگه فاقد زیرپوشه 😐😐😐

الان دیدم. نمیدونم چرا اینجوری. میخوای opera نصب کن. من با این فقط سرچ میکنم با کروم میام نی نی سایت

@پرنسا۷۱

ببین پسر من اینه 😒

قشنگ قیافشو حفظ کن 

دیگه هرکیو دیدی با دوتا پسر فک نکنی منم 😆

چ شبیه بچه دهاتیا شده 😅 از بس افتاب سوزوندتشون دو روزه اومدیم خونه صورتشون داره پوست میندازه 😂

(    )
@پرنسا۷۱   ببین پسر من اینه 😒 قشنگ قیافشو حفظ کن  دیگه هرکیو دیدی با دوتا پسر فک نکن ...

به به ازین گل پسری😍😍😍

جیگرشو😘

چه حیاط زیبایی😃

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

@shayan_1388_  خصوصیم هنگ کرده چندروزه بالا نمیاد اصلا

پنی سیلین فعلا ک یکی زدیم امروز

یدونه هم فردا

رویا چیکار کنم مثل دیوونه ها شدم

میرم عکساشو نگاه میکنم‌میزنم زیر گریه 😭 انگار چی شده 😭

(    )
@shayan_1388_    خصوصیم هنگ کرده چندروزه بالا نمیاد اصلا پنی سیلین فعلا ک یکی زدیم امروز ...

بمیرم برا دلت 

منم مثل توام به خدا 

امروز از خواب بیدار شد یکم بیحال بود انگار باز خوابش میومد داشتم دق میکردم

مادریم دیگه 

خوب میشه فدات بشم خیلییی زود خوب میشه بهت قول میدم 

فرداام امپولاش و بزنه روبه راه میشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
بمیرم برا دلت  منم مثل توام به خدا  امروز از خواب بیدار شد یکم بیحال بود انگار باز خوابش ...

خداکنه 😢

بخدا امروز تا سعید نق میزد  ب فکر گلمهر بمیفتادم 😢

(    )
@پرنسا۷۱    بیا ببینم ببم جان  😁😁 اومدیم غار بلیطمونو واسه ساعت ۶ زدن 😭😭😭 بی ...

کاش صب زود میرفتین...عیب نداره یکم بچرخین تا نوبتتون بشه

باید،عکس خانوادگی بدیا ...باز نیای بگی عکس نگرفتم😒😒

خوش بگذره😃

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
@shayan_1388_    خصوصیم هنگ کرده چندروزه بالا نمیاد اصلا پنی سیلین فعلا ک یکی زدیم امروز ...

کی و میگی؟