2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهرمان بودیم وقتی قهرمان بودن مد نبود💙💙💙💙

هههه خواب دیدی خیره چس تق لالی 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

مبارک باشه قهرمانی زوری:)) سری بعدی کلا تیم مقابل هم بازی ندید نصف نصف شید بازی کنیدکی به کیه این سری هوادار راه ندادید سری بعدیبازیکن...در کل جاما واس شماس خیالتون راحت بازی نکنید هم پست میشه براتون😝 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
همین جام کثیفم لیاقت میخواست ک نداشتن استقلالیا😂

جام کثیف لیاقت میخواد؟؟؟؟؟  

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

👏👏

پر افتخار ترین تیم جام حذفی استقلاله بیشترین پیروز دربی استقلاله تنها تیمی ک قهرمان اسیا شده استقلاله دیگه چی بگم💙💙💙💙

میشه برای عموی جوونم ک فوت شده ی صلوات بفرستید💙
یه یادی کنیم از کاشیما خخخخخ🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵 ستاد کوفت سازی قهرمانی لنگ پلیس🤪🤪🤪💙💙💙💙

چطور یادی کنیم از ۶ تایی ها نظرت ؟؟؟

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.
استقلالیا در چ حال ای جااااان😍😍😍😍😍

در حال توهم زدن.در حال توجیه کردن.در حال داستان سازی.در حال فیلم سازی اونم از نوع تخیلی.در حال آروم کردن دل خودشون با یه سری چرندیات🤣🤣

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
فعلا ک برا همینم میسوزین

خمخانه برا جام کثیف؟؟؟؟؟؟

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏