2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭

188 بازدید | 8 پست

کسی بوده مثل من تا ۲۴ سالگی هیچی نشده باشه ؟

من افسردگی شدید داشتم و ۷ ساله خودمو تو خونه بابت ظاهرم حبس کردم و همش حالم بده که چرا من نتونستم مثل دخترای کم سن زندگی کنم و مستقل شم و همش توی خونه موندم خیلی حال روحیم خرابه بچه ها این سنای خوشگلم رفتن و هیچی نفهمیدم از زندگی ۲۴ سالگی تازه از خونه بزنم بیرون که چی وقتی توی سن کمتر فقط خونرو دیدم 😔پسری که دوسش داشتم عاشق و شیفته ی یه دختر ۱۷ ساله ی پولدار خوشگل عروسک قدکوتاهه و من قدم ۱۸۶ هست و حیلی لاغرم مشخصه که پسره منو نمیخواست منو چی میخواست بکنه خیلی دلم میخواد بمیرم حتی امشب بهش پیام دادم گفتم کاش من شرایط دختره رو داشتم تا منو بخوای و باهام باشی اونم گقت خوابم میاد شب بخیر عزبزم خوب بخوابی پسرا عزیزم رو میگن چون غریبه ان و خیلی این عزیزم گفتنش رو مخم بود و تا دو بیداره اما الکی ساعت ۱ گفت خوابم میاد و میخوام بخوابم خواست فقط منو دک کنه و گم شم

حالا هی تاپیک بزن اینو بگو عزت نفس نداری فقط وگرنه هیچکدوم اینا ک میگی عیب نیست

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ارزش خودت رو میاری پایین؟

میدونی اینکارت چقدر خدارو ناراحت میکنه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چی کنم پس؟بخندم که عمرم هدر رفت توی خونه؟

تا وقتی که طرز فکرت اینه چیزی تغییر نمیکنه

برو...برو خودتو عوض کن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خب چی کنم؟میشه بیشتر توضیح بدی

اول از همه هر روز نفس عمیق بکش

دهنت عوض کن مثلا تا الان همش به بدبختی هات فکر میکردی الان به خوشبختی هات فکر کن

کلا خودتو از هر لحاظ عوض کن سخته ولی ارزش داره