2789
عنوان

بدنم یخ کرد! 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 44 پست
چرا دوس نداشتی بفهمن 

چون کلا تو کلاس فقط من باردارم خب خجالت میکشم دیگه بعد روم نمیشه اینا میخوان فردا تبریک بگن یه حس بدی پیدامیکنم

توی فامیل واینا این حسو ندارم فقط تودانشگاه اینجوریم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میفهممت ولی کاریه که شده قرارم نیست که دیگه همدیگه رو ببینیت ، به استرسشم نمیارزه ، به فکر اون کوچول ...

😭😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون کلا تو کلاس فقط من باردارم خب خجالت میکشم دیگه بعد روم نمیشه اینا میخوان فردا تبریک بگن یه حس بد ...

ترم چندی؟ 

خیلی خوبه که افتخار کن به مادر بودنت

نکنه حس میکنی زود بوده یا اینکه بقیه فازشون فرق داره

😭😭

گریه نکن دیگه😒دختر خوبه روز آخره ، خداروشکر کن

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
ترم چندی؟  خیلی خوبه که افتخار کن به مادر بودنت نکنه حس میکنی زود بوده یا اینکه بقیه فازشون ف ...

دقیقا چون احساس میکنم زوده حسم همینه 

یعنی الان واقعا خجالت میکشم

استارتر ببخشید..بچه ها لطفا تایپک های اخر من رو گزارش میزنین میخوام قطع کاربری بشم ولی تاپیک هام هم حذف بشن...لطفا بزنین برام خواهشا...

بزنین دیگه تاهم تاپیکام حذف بشن هم خودم بترکم🙂

گریه نکن دیگه😒دختر خوبه روز آخره ، خداروشکر کن

کاش میشد فردا هم نرم حیف امتحان دارم

پنج ماهه هیچی نفهمیدن فردا هم کلاسا تموم بود کلا

خانوما تیزتر از این حرفا هستن بانو، شاید به روتون نیاوردن.

امتحانا هم هست پس ادامه داره.

خیلی خوبه که یه مامان باردارِ در حال تحصیل رو می بینم. کلی کِیف می کنم، به بار مثبتش فکر کنید.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
کاش میشد فردا هم نرم حیف امتحان دارم

امتحان داری بچه ، چرا نمیری بخوابی 😜از فکر و خیالم درای

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
امتحان داری بچه ، چرا نمیری بخوابی از فکر و خیالم درای

داشتم درس میخوندم خیرسرم😶

خانوما تیزتر از این حرفا هستن بانو، شاید به روتون نیاوردن. امتحانا هم هست پس ادامه داره. خیلی خ ...

نه بابا تواین فازا نیستن😞 البته شاید هم فهمیده بودن به قول شما

حالا فردا باحجم زیاد سوالاشون رو به رو میشم معلوم میشه

داشتم درس میخوندم خیرسرم😶

آفرین خانوم درس خون😌😂

دقیقا چون احساس میکنم زوده حسم همینه  یعنی الان واقعا خجالت میکشم

نظر و نگاه اونا اصلا مهم نیست هرچند که خیلیام هستن از دیدن مامان جوون کیف میکنن مثل من. 

اصلا سخت نگیر ، بچت مهمترین اتفاق زندگیته خودت با عشق جار بزن.

ترم آخری؟