2777
2789
عنوان

بدنم یخ کرد! 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ، سر اینچیزا به نینی نازی فشار نیار 😍 اولش سخته ، بعدشم چی از این بهتر که خدا تو رو واسطه خلقتش کرده

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
بقچه 😲😲😲فهمیدن همه 😲😲😲 وامصیبتا 😲😲😲 بیخیال 😐

اره اخرش هم خود احمقم سوتی دادم اه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

امروز اگر نه، فردا متوجه میشدند.

دو روز بعد، براتون دونستنشون بی اهمیت میشه.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

ر اهکار اول

یه نقاب بزن برو دیگه نمی بیننت

راهکار دوم

اصلا نرو 

راهکار سوم

یه پیرن بارداری از این گشادا بپوش یه دستت بذار کمرت یه آب معدنی ترجیحا نصفه دستت باشه هی یه کم بخور 

مبارکه بزن دس قشنگه رو به افتخارش

علت خجالتت چیه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم ، سر اینچیزا به نینی نازی فشار نیار 😍 اولش سخته ، بعدشم چی از این بهتر که خدا تو رو واسطه خلق ...

بیشتر از خودم حرصم گرفته تا الان اینهمه رفتم واومدم هیچ کس نفهمید فردا که اخرین روز دانشگاهه همه فهمیدن😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
امروز اگر نه، فردا متوجه میشدند. دو روز بعد، براتون دونستنشون بی اهمیت میشه.

پنج ماهه هیچی نفهمیدن فردا هم کلاسا تموم بود کلا

بیشتر از خودم حرصم گرفته تا الان اینهمه رفتم واومدم هیچ کس نفهمید فردا که اخرین روز دانشگاهه همه فهم ...

میفهممت ولی کاریه که شده قرارم نیست که دیگه همدیگه رو ببینیت ، به استرسشم نمیارزه ، به فکر اون کوچولو باش😍💜

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜