2777
2789
عنوان

تب بچه یکساله

109 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

دخترم از عصر بی دلیل تب کرده البته شدید نیس خیلی با استامبنوفن کنترل میشه 

آزمایش ادرار دادم براش خوب بود 

نمیدونم چشه البته تازه داره دتدون درمیاره ۶تاش داره باهم درمیاد یکی از پایینی ها زده بیرون میتونه از دندونش باشه؟

اخه قبل از این اصلا تب دندون نمیکرد

ویروس جدید نیومده؟؟؟

نقطه ضعف بزرگ من مریض شدن دخترمه 😭😭😭😭

لطفا دعاش کنین مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه چهار ماهه منم تب داره آزمایش ادرارشم سالم بود البته ادرارش هنوز بو داره که دکتر گفت به خاطر شیرخشکه و باید بهش آب جوشیده سرد شده بدی؛دو تا دندونای پایینش از روی لثه سفید شده من میگم به خاطر دندوناشه ولی اطرافیان میگن حالا طول میکشه تا دربیان یعنی بخاطر چیه؟کله ش همیشه داغه

وای خب ۶تا دندون تب نکنه خواهر؟وتس دندونه 

آخه قبل از این که این دندونش بزنه بیرون با اینکه درد داشت و بیقراری میکرد تب نداشت...خیلی نگرانم....اخه یکبارعفونت ادراری شدید گرفت ده روز بستری شد واس همین بایه تب کوچولو دست و دلم میلرزه خودمو میبازم

بچه چهار ماهه منم تب داره آزمایش ادرارشم سالم بود البته ادرارش هنوز بو داره که دکتر گفت به خاطر شیرخ ...

داغی سر طوری نیس عزیزم پسر منم همیشه سرش داغه ولی هربار تب سنج گذاشتم خوب بوده . تب سنج گذاشتی که میگی تب داره؟شاید فقط سرش داغه