شایلینsh مدیر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 عنوان درد زایمان 😱 | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست خانوما میشه بگین درد زایمان چجوریه? الان زیر شکمم هی درد پریود میگیره هر چند وقت یه بار بعد ول میکنه مدتشم طولانیه نکنه دردای زایمانه داره شروع میشه?هیچ شناختی ندارم درموردش 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘 1398/03/13 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شایلینsh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 ببین برا هر کس فرق میکنه من از چند شب قبل زایمان این دردا رو داشتم ولی دیر به دیر میگرفتن دقیقا مال منم دیر به دیر ميگيره 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
شایلینsh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 هنوز وقت داری خودتم ک سزی؟؟خودت میخوای یا دکتر گفته؟ خودم که میخواستم ، زد سونو گفت سر بچه بزرگه و طبیعی نمیشه ، دیگه با خیال راحت رفتم سزارین 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
شایلینsh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 وای ایشالا بچه داربشی میبینی چی میگم مرگو ب چشم میبینه ولی کله بجه ک میاد بیرون میگی اخیش😁😂 شما خودت خواستی طبیعی شی? 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
_hastykhanoom_ عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 11330 دقیقا مال منم دیر به دیر ميگيره بهتره که یه تماس با دکترت بگیری آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻
مامان_دونی عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2283 ایشالا بچه دار میشی عزیز دلم دکتر رفتی؟؟ مرسی بله زیاددددد خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مامان_دونی عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2283 نترس من خودمم جز منتظرا بودم و هی میومدم اینجا آه و ناله میکردم که چرا باردار نمیشم ، بعد یه موقعی م ... مبارکت باشه مشکلت چی بود و چقدر منتظر بودی؟ خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
شایلینsh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 مبارکت باشه مشکلت چی بود و چقدر منتظر بودی؟ بدون هیچ مشکلی نه ماه معطل بودم ، بعد اتفاقی عکس رنگی گرفتم نگو چسبندگی دارم و نمیدونم بعد همون ماه که عکس رنگی گرفتم باردار شدم 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
مامان_دونی عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2283 بدون هیچ مشکلی نه ماه معطل بودم ، بعد اتفاقی عکس رنگی گرفتم نگو چسبندگی دارم و نمیدونم بعد هم ... مبارکت باشه خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
شایلینsh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 مبارکت باشه قربونت عزیزم ، ایشالا دامنت سبز شه به حق این روزای عزیز 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘