2777
2789
عنوان

...دلم شکسته

155 بازدید | 12 پست

بچه ها بیرون بودم

تا ۱۲ ولی وقتی اومدم احساس میکنم دلم تیکه تیکه شده... 

کسی که خیلی دوستش داشتم

کاملا‌ رهام کرده

رفته با یکی دیگه 

هر روز ازش خبر میرسه

مثلا یکی میگه دختره دختر خوبیه

یکی بیرون‌میبیندش 

خودمم میبینمشون

من خیلی تنهام 

هیچکس دوستم نداره

خونمونو از دست دادیم

قیمتش دو برایر شد

داعم دعوا 

اینم وقتی یکیو  دوس داشتم  

چرا سهم بعضیا همه مراحل شکسته

در هم شکستم😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دیگه منتظر باش تا اون روز خوب بیاد

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

منم سه ساله که مدااام دارم میشکنم ,,,اما دیگه بلد شدم حال دل خودم رو خوب کنم.,,دیشبم هم یه نمونه ی جدید دل شکستکی رو تجربه کردم .,.اما امروز خوب بودم .,,الماس تو سختی هاست که الماس میشه....خودما نمیگمااا,,,مثال زدم ...فدای سرت ...خدا رو داشته باش ..کافیه 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
از خداعم ناامیدم

اینجوری نگو عزیزم .ببین دیروزود داره ولی بالاخره میشه منم یه روزی حال شما رو داشتم انقد ناامید بودم یه سال شب قدر همونایی که بهم بد کردن و سپردم بخدا و بعدش فقط چسبیدم به خدا اون قد که الان دارم میبینم خدا چطور هوامو داره و جواب اونا رو داد .من الان پراز آرامش و حس خوب نسبت به خدام . تو فقط ناامید نباش

اینجوری نگو عزیزم .ببین دیروزود داره ولی بالاخره میشه منم یه روزی حال شما رو داشتم انقد ناامید بودم ...

ایمانمو از دست دادم

دست خودم نیس

خدا از من گرفت خوشبختیمو

داد به دیگران

منم تماشاچی