2777
2789
عنوان

مادر شوور...

289 بازدید | 13 پست

وقتی طایفه ی شوهرش پیشش باشن: الو سلااااام قربونت برم عروس گلم عزیز دلم سرما خورده بودی بهتر شدی؟گل پسرت خوبه؟چیزی احتیاج داری عزیزم دلم برات تنگ شده...

وقتی تنهاست:الو سلام شوهرت هست؟(مثلا بله هست)گوشیو بده بهش(مثلا نه نیست)شرپپپپپ(صدای گذاشتن گوشی)

استراتژیش تو حلق ترامپ...

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂

وقتي طايقش هستن

تو بگو همه خوبن بعد با عشق شرررپ

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چ بی ادب ... دفه بعدی ک زنگ زد گرم احوال پرسی کرد بگو ممنون خانوادتون اونجان؟ سلام برسونین گفت از کجا میدونی بگو چون گرم احوال پرسی کردین بعدشم بخند مثلا شوخی بود

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

خوبه مادرشوهرت به تو زنگ میزنه حداقل

مادرشوهر من فقط به شوهرم زنگ میزنه حتی اگه کاری با من داشته باشه،مثلا خواهرشوهرم پیام میده به شوهرم میگه بگو فاطمه فلان چیز و داری،یکی نیست بگه خو چرا به خودش پیام و زنگ نمیزنید😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خوبه مادرشوهرت به تو زنگ میزنه حداقل مادرشوهر من فقط به شوهرم زنگ میزنه حتی اگه کاری با من داشته با ...

نه بابا عین مال تو بودن اما حالا جمعشون کردم شدن ایییین.....

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...