2777
2789

(به دلایلی نمیخام تاپیک بزنم پس مزه الکی نپرونید!)

خانوما خیلی حالم بده 

از وقتی حاملع شدم شوهرم خیلی عذابم میده همش استرس بهم میده. 

هی میگ باید خونه زندگیمونو جمع کنیم بریم خونه بابام زندگی کنیم

هی میگ پول ندارم اصن نمیدونم پولاشو چیکار میکنه 

تمام پس اندازمو ب بهانه پول نداشتن ازم گرفت ى دونه هزار تومنی ندارم 

برای خرج دکترم ک باردار شدم طلامو فروختم چپ و راست ب هر بهانه از اون پول هم برمیداره.

خیر سرش کارمنده

هی میگ جمع کنیم بریم اوارگی خونه بابام تا چن سال ک پولامو جمع کنم خونه بخرم ولی اصلا اعتماد ندارم بهش.

همه زندگیم شده استرس همش میگ ندارم .

هروز میفرسته خونه بابام منو میگ برو اونجا بیشتر مراقبتن.

حالم ازش بهم میخوره اینقد من حامله رو استرس میده.

همش نفرینش میکنم خبر مرگش بیاد برام.

توروخدا دعام کنین 

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون تنهام. چون هیچکسو ندارم. چون هیچکس منو دلمو نمیفهمه

عزیزدلم😞 میشه بهم بگی درد دلت چیه؟ من یکم دلداریت بدم. چون انسانیتو خیلی دوسدارم درسته مجازی هستم ولی خب تنها کاریه ک از دستم بر میاد😊 یکم دردو دل کن ک خالی شی. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
(به دلایلی نمیخام تاپیک بزنم پس مزه الکی نپرونید!) خانوما خیلی حالم بده  از وقتی حاملع شدم شو ...

درکت میکنم😔 مطمعنی اهل خیانت نیس.؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
(به دلایلی نمیخام تاپیک بزنم پس مزه الکی نپرونید!) خانوما خیلی حالم بده  از وقتی حاملع شدم شو ...

عزیزم خب بهش بگو نمیخوام بیام بشین رک باهاش حرف بزن بگو دوسندارم بیام مستاجری برام خیلی بهتره تا برم خونه کسه دیگه خونه مادر خودمم باشه راحت نیستم دلیلی نداره بیام. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
عزیزدلم😞 میشه بهم بگی درد دلت چیه؟ من یکم دلداریت بدم. چون انسانیتو خیلی دوسدارم درسته مجازی هستم و ...

از خانوادم دورم. بعد از چهار ماه قرار شد فردا برم پیششون. حالا شوهرم داره بازی در میاره. یه هقته هست ک چمدونم بستم که برم. اما حالا داره اذیتم میکنه. دلم داره میترکه. منم ادمم خب. خودش هر صبح و هر شب میره خونشون. من حساب نیستم اصلا. خیلی خستم. واقعا دوس دارم بمیرم. دلم برای خودمو پسرم میسوزه. خیلی ناراحتم. دلم شکسته. نمیکشم بیشتر از این. 

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤
از خانوادم دورم. بعد از چهار ماه قرار شد فردا برم پیششون. حالا شوهرم داره بازی در میاره. یه هقته هست ...

عزیزم ازش پرسیدی ک دلیلش چیه؟ بهش بگو اگه منو نبری خودم میرم. یا بترسونش بگو یا فلان روز میریم یا میای میبینی من خونه نیستمو خودم رفتم. یا زنگ بزن پدرو مادرت باهاش حرف بزنن اخه چرا اینکارو میکنه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
عزیزم خب بهش بگو نمیخوام بیام بشین رک باهاش حرف بزن بگو دوسندارم بیام مستاجری برام خیلی بهتره تا برم ...

میگ پول اجاره ندارم. تمام حرفش اینه ندارم.  هرچی براش حرف میزنم میگ پول ندارم و دروغ میگه پول داره.

میخاد منو بکشونه خونه مادرش ک خانوادگی عذابم بدن

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪
عزیزم ازش پرسیدی ک دلیلش چیه؟ بهش بگو اگه منو نبری خودم میرم. یا بترسونش بگو یا فلان روز میریم یا می ...

بیخیال. تنها دلیلش خونوادشن که پرش میکنن. اخه برادرم شوهر خواهرشه و اونا زندگی خوبی ندارن. منم پاسوز اونام. خسته شدم از جنگیدن. 

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤
میگ پول اجاره ندارم. تمام حرفش اینه ندارم.  هرچی براش حرف میزنم میگ پول ندارم و دروغ میگه پول د ...

خب بگو پس حقوقاتو چکار میکنی ک پول نداری؟ توام لج کن بگو مگه همه مردم دارن ک مستاجرن؟ بگو اگه خیلی سختته بریم خونه مادرم اینا. من نمیام اونجا خونه ی خانواده خودم راحتترم توام هرکار میخوای بکن. یکم مثل خودش سرسخت باش تا حساب کار دستش بیاد. بگو پس مردم چجوری زندگی میکنن؟ پس پولای تو کجا میره. عجبا.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز