ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
الهی بگردم عشقن پسر کوچولو های پرسپولیسی منم انشالله اگه نی نیم پسر بود میخوام مثل خودم یه پرسپولی ...
والا من فرقی واسم ندارن اما تموم فامیلاو خانواده استقلالی هستن اصلا نمیدونم این همه تعصب از کجا تومغزش رشد کرده چندوقت پیش پرسپولیس تویکی از بازی ها گل خورد پسرم ازبس گریه کرد تا اینکه خداروشکر گل زدو اروم شد توتاپیکام عکس گریشو گذاشتم
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
جمع کنید بابا خدایی چه هیزم تری بهتون فروختیم که اینجوری میگین اخه
اتفاق امشب دیگه خیلی ضایع بود خیییییلی
حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏
شما حرف نزنی نمیگن لالی برو بخواب کیسه کش کمتر بسوزی پمادم بزن به نشیمن گاهت😁😁😁😁
اینم از فرهنگتون
حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏