2821
2789
اگر ازدواجم میکردی تااخر عمر این دردسرارو داشتی

نه ازدواج میکردم میرفتم دنبال زندگیم ، نامزدم با نامردی و درکمال بی رحمی و بدون درک من منو رها کرد اما من بودن با اونو به خونوادم ترجیح میدم ای کاش زمان برمیگشت عقب هیچ وقت بخاطر خونوادم با نامزدم بحث نمیکردم فک میکنم شاید اگه اون چارتا بحث مزخرف نبود الان نامزدم بود😔

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
نه ازدواج میکردم میرفتم دنبال زندگیم ، نامزدم با نامردی و درکمال بی رحمی و بدون درک من منو رها کرد ا ...

قسمت نبود دیگه ایشالا یکی بیاد تو زندگیت که باخونوادتم مشکلی نداشته باشه

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه اینا خودت مقصری نه مادرت

اون مقصره، زندگیو واسم جهنم کرده بود از دستش به خودکشی فکر میکردم، میگفتم خونوادش توهین کردن که کردن شما کوتاه بیاین مثل تازه عروس رفتار نکردن که نکردن شما کوتاه بیاین زندگی منو جهنم کرد

قسمت نبود دیگه ایشالا یکی بیاد تو زندگیت که باخونوادتم مشکلی نداشته باشه

با خونوادم مشکل نداشت اما پسره لج میکرد، من خواستم هر دو طرفو راضی نگه دارم اما نهایت نامزدمو که از جونمم بیستر دوسش داشتم از دست دادم و این واسم سخته

ببخشید اما از کجا میدونی ازدواج میکردی خوشبخت میشدی؟

خونوادم میگفتن که سر این ساده ترین چیزا لج میکنه میگه انجام نمیده با اینکه تازه نامزد کردی حتما بعدا باتو بدرفتاری خواهد کرد اما خب واسه من اهمیت نداشت که😔ای کاش بود حتی اگر خوشبخت نبودم باهاش😔

خونوادم میگفتن که سر این ساده ترین چیزا لج میکنه میگه انجام نمیده با اینکه تازه نامزد کردی حتما بعدا ...

امیدوارم تبت بخوابه.....

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود...