2777
2789
عنوان

بیاید ببینم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اینجور فکر نکن عزیزم من اصلا خودم رو مقایسه نمیکنم الان که ابدا قبلن هم که وضع مالیمون زیاد خوب ...

درست میگی، از لحاظ پولدار بودن کلا برادرشوهرم خیلی از ما پولدارتره

اماخب حس میکنم چون یه جایگاه اجتماعی واسه خودش پیدا کرده حتی قوم شوهر بیشتر بش احترام میذارن،شاید فقط حس میکنم نمیدونم

عروس اولم هس

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
درست میگی، از لحاظ پولدار بودن کلا برادرشوهرم خیلی از ما پولدارتره اماخب حس میکنم چون یه جایگاه اجت ...

خانواده ی شوهر رو زیاد درگیرشون نشو برا منم همینه معلمه رو بیشتر تحویل میگیرن😐

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

خواهرا هر کی واسه خودش شخص مهمیه درگیر ظواهر نشید معلم و غیر معلم نداره ک😊

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

از آدمای تازه به دوران رسیده زیاد خوشم نمیاد😠😏

مرسی گلم💜💜💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خواهرا هر کی واسه خودش شخص مهمیه درگیر ظواهر نشید معلم و غیر معلم نداره ک😊

والا این جاریم یعنی معلمه اصلا فرهنگ نداره من ۳ تا دختر دارم پسر ندارم میگه من چون پسر ندارم چراغ خونم خاموشه اجاقم کوره اونوقت خانواده شوهرم چه تحویلش میگیرن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
والا این جاریم یعنی معلمه اصلا فرهنگ نداره من ۳ تا دختر دارم پسر ندارم میگه من چون پسر ندارم چراغ خو ...

اوووف محلش نده اون مریضه اصن

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
والا مربیه رانندگی خودمم معلم دبستان بودبا۱۵سال سابقه۲۲۰۰ میگرفت چندین معلمم دیدم همینو میگرفتن حقو ...

مگه میشه؟؟؟!!! من دو سال سابقمه ۳ونیم هستم اون حتما بالای ۴ونیمه. البته جدیدا افزایش حقوق داشتیم خیلی

عشق زیباترین لامتناهی دنیاست...