2777
2789
عنوان

بیاید ببینم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 53 پست

اگه معلمی تنها باشه نهایت حقوقشون دوتومن و یا یکم بیشتر😐این وضعشون خیلی خوبه از کجا میاد نمیدونم

اگه درکنارش شغل دیگه ای باشه که خوبه

که البته اگه قراره کاردیگه داشته باشن

چه کاریه بچسبن به اون کار دیگه چرا معلمی😐

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برا خانوم ها شغل مناسب تریه تا آقایون. هم وقتش برا خانوم ها ازاده و هم حقوقش میتونه براشون خوب باشه. 

اما برای آقایون حقوقش کافی نیست. 

یعنی اینطوری که توی اطرافیان دیدم همشون مجبورا در کنارش شغل یا شغلای دیگه هم داشته باشن تا اموراتشون بگذره

اللهم صل علی محمد وآل محمد
اگه معلمی تنها باشه نهایت حقوقشون دوتومن و یا یکم بیشتر😐این وضعشون خیلی خوبه از کجا میاد نمیدونم ا ...

جاریم معلم دبستانه از حقوق خودش ماهی ۳۳۰۰ فقط قسط میده ۲ تومن خیلی کم گفتی تازه جاریم ۹ سال سابقه داره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
جاریم معلم دبستانه از حقوق خودش ماهی ۳۳۰۰ فقط قسط میده ۲ تومن خیلی کم گفتی تازه جاریم ۹ سال سابقه دا ...

ببخشید میپرسم

خودتم شاغلی؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
الان من نفهمیدم یه سریا میگن خوبه یه سریا میگن نه  خوبه یا نه بالاخره؟ 😶😑😐

بستگی به خیلی چیزا داره. اینکه مثلا دبیر فلان درسه یا معلم ابتدایی و راهنمایی؟ 

اینکه تو چه شهریه( از این نظر که هزینه های زندگی تو بعضی شهرستانا نسبت به کلان شهرا کم تره) 

اینکه شغل دیگه ای هم داره یا نه

و .....

و اینکه توقع شما در چه حده.

عزیزم منم از فامیلامون معلم دو تا خونه وووو وضعش عالییی چون تونست غیرانتفاعی بزنه توی کلانشهر

غیرانتفاعیه در صورتی خوبه که شخص خودش بزنه و مدیرو مسئول مدرسه باشه. 

و گر نه برای معلمی که توی غیرانتفاعی کار میکته به هیچ وجه نمی ارزه! 

اللهم صل علی محمد وآل محمد